View Single Post
Παλιό 22-05-2012, 18:29
GeorgeP Ο/Η GeorgeP βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Jan 2009
Περιοχή: Αθηνα
Μoto: VARADERO MK3
Προεπιλογή Απάντηση: Αφγανοί σκότωσαν Ελληνα λόγω ...σκύλου!

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από asotosios Εμφάνιση μηνυμάτων
εγω αντι να λεω τεμπεληδες τους συνανθρωπους μου, λεω οχι στην εκμεταλευση των ανθρωπων απο ανθρωπο...οχι στην ανασφαλιστη εργασια κοκ...

τωρα αν εσυ θεωρεις οτι καποιος συνανθρωπος μας που ζει στην Ελλαδα με το κοστος της ζωης της Ελλαδας ειναι απλα τεμπελης και δεν θελει να δουλεψει τις συγκεκριμενες δουλειες με τα συγκεκριμενα μεροκαματα και τονιζω ανασφαλιστος κατα μεγαλη πιθανοτητα...τοτε τι να πω...ευτυχως δεν σε εχω αφεντικο...

παντως δεν σου κανει εντυπωση το οτι αυτοι που ανταποκρινονται σε καλεσμα για δουλεια 550ευρω τον μηνα κατω απο αυτες τις συνθηκες δεν ειναι καν οι Αλβανοι που ζουν στην Ελλαδα...???
τι στο καλο και ο Αλβανος της Ελλαδας εγινε τεμπελης...ενω ο Αλβανος στην Αλβανια ειναι δουλευταρας...???

φαινεται οτι μαζι με την κριση χαθηκε και το μετρο...τσουβαλοποιουμε τα παντα και τους παντες...!!!

Η παραθεση του Γιαννη, πουθενα δε αναφερει για ανασφαλιστη εργασια.........Πουθενα δεν αναφερει τι ημερομησθιο θα εδινετο...........

Ας πηγαιναν 500 και ας εβγαιναν μετα να πουν οτι δεν δουλευουμε διοτι δεν μας κολαγανε ενσημα ¨η το μεροκαματο ητανλιγοτερο του νομιμου.....
Παντως στην Λακωνια το μεροκαματο ειναι 40ε ενσημουμενο για συγκομιδη πορτοκαλιων.....κι εκει παροτι δημοσιευονται οι σχετικες αγγελιες αναζητησης εργατων ΜΟΝΟΝ αλβανοι και Πακιστανοι εμφανιζονται.....με 40ε την ημερα ενσημουμενα.

Και κατι αλλο, οποιος εχει αναγκη να δουλεψει ΓΙΑ ΝΑ ΦΑΕΙ δεν τον ενδιαφερουν ουτε τα ενσημα ουτε το υψος των απολαβων.....απλα θελει να φαει......... και με 10ε την ημερα τρωει.

Οταν σε καποιον ειπα πριν μερικα χρονια οτι δουλευω 16 ωρες την ημερα, ολα τα Σαβ/κα απο Απριλιο μεχρι Νοεμβριο και οτι το καλοκαρι δεν παιρνω αδεια τα τελευταια 25 χρονια με ρωτησε ποσα παιρνω, του απαντησα 4000ε επι 14 ητοι 56000ε τον χρονο και μου αποκριθηκε οτι δεν θα το εκανε ουτε για 100,000ε τον χρονο.........

Last edited by GeorgeP; 22-05-2012 at 18:30.
Reply With Quote