View Single Post
Παλιό 22-05-2012, 20:12
GeorgeP Ο/Η GeorgeP βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Jan 2009
Περιοχή: Αθηνα
Μoto: VARADERO MK3
Προεπιλογή Απάντηση: Αφγανοί σκότωσαν Ελληνα λόγω ...σκύλου!

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από asotosios Εμφάνιση μηνυμάτων
Γιωργο νομιζω οτι ξεκαθαρα λεει οτι προκειτε για 6μεροκαματα την εβδομαδα και 23ευρω το την ημερα...

οσον αφορα τα 40ευρω και ενσημα που λες στην Λακωνια...μιας και οι ριζες μου μοιραζονται μεταξυ Αρκαδιας και Μανης...και η γυναικα μου ειναι απο την Λακωνια, θα σου πω οτι δεν γνωριζω κανεναν να δινει τοσα....απεναντιας ξερω οτι οι Βουλγαροι (οι οποιοι ειναι και η πλειοψηφια των εργατων για τα χωραφια στην περιοχη τουλαχιστον της Λακωνιας) δουλευουν για 30ευρω μεροκαματο και φυσικα κουβεντα για ενσημο...

ποιος λοιπον απο τους εργοδοτες θα δωσει στον Ελληνα...40ευρω και ενσημο...αν τα δινει και παλι δεν παει τοτε πολυ κακος και μαζι σου...απο αυτα που μπορω να γνωριζω...ΔΕΝ ισχυει μεροκαματο 40ευρω και ενσημο...!!!

Οσο για τα ενσημα λεω στο πρωτο μου ποσταρισμα "φανταζομαι"... οτι θα ειναι ανευ ενσημου...ή κωλανε ενσυμα στου μετακλητους εργατες απο την Αλβανια...

Προσοχη στο Μετακλητους...και οχι Αλβανους που μενουν μονημα στην Ελλαδα...!!!

Τωρα αν καποιος θελεις να δουλεψει για ενα πιατο φαι...τοτε περιμενε λιγο μιας και οι καιροι δειχνουν οτι προς εκει οδευουμε...!!!

Αλήθεια αφου εγω δεν θελω να φτασω να δουλευω για ενα πιατο φαι...γιατι να θελω ο συμπολιτης μου να δουλευει για τοσο...???
Σορρυ, εννουσα 40 μαζι με το ενσημο.............
Στην Λακωνια δεν δουλευουν με λιγοτερα, τουλαχιστον στα πορτοκαλια, στο λεω γιατι τα πληρωνει η οικογενεια της γυναικας μου.
Στην Κρητη παλι, απο εκει ειμαι εγω, για να μαζωξει η δικια μου οικογενεια τις ελιες και τα σταφυλια δινει τα ιδια λεφτα (μαζι με το ενσημο) στους αλβανοΒουλγαροΡουμανο τετοιους και 30ε ανευ ενσημου στους....Εγγλεζους!!! Ναι καλα διαβασες στους Εγγλεζους οι οποιοι συνδυαζουν διακοπες με δουλεια.

Οσο για το 23ε την ημερα (εστω ανευ ενσημου...κακως) να σου υπενθυμισω οτι οι Ταξιτζηδες, τωρα πια, δουλευουν 14 ωρες την ημερα γιαυτο ακριβως το ποσον ΚΑΘΑΡΟ (εξω ΙΚΑ, ασφαλεια αυτοκινητου, καυσιμα, νοικι αυτοκινητου κ.λ.π.) κερδος την ημερα.

Σημερα ΔΕΝ ειναι λιγα λεφτα τα 23ε την ημερα.........
Στο κατω κατω οποιος εχει αναγκη παει και δουλευει και με 20 και με 23 και με 15 την ημερα οπως π.χ οι deliveradeς και ανασφαλιστα.......
Αλλα ως εχω ξαναπει οι Ελληνες ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΑΝΑΓΚΗ.........
Reply With Quote