24-05-2012, 09:52
|
Senior Member
|
|
Ημερομηνία εγγραφής: Jan 2009
Περιοχή: Αθηνα
Μoto: VARADERO MK3
|
|
Απάντηση: Αφγανοί σκότωσαν Ελληνα λόγω ...σκύλου!
Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από TEOSS
Γιώργο! Που Ξέθαψες την καταγγελία ΤΟΥΡΚΟΥ <<μετανάστη>> κατά των λιμενικών (Το ότι κέρδισε δικαστήριο … ας όψονται οι <<υπηρεσίες>> ). Οι περιπτώσεις παράνομης δράσης ημεδαπών ή ΝΟΜΙΜΩΝ αλλοδαπών αντιμετωπίζεται από τον νόμο και την κοινωνία κάθε χώρας και <<δικαιολογείται>> στα πλαίσια της ανθρώπινης συμπεριφοράς.
Αυτό δεν έχει σχέση με τις συμπεριφορές εγκληματιών που εισρέουν ανεξέλικτα και παράνομα κατά χιλιάδες μαζί με τους άμοιρους των κυκλωμάτων δουλεμπορίας κ.α..
Δεν πεινάνε φίλε αυτοί που κλέβουν σπίτια –βιάζουν-σκοτώνουν…. Αλλιώς θα έκλεβαν μανάβικο ή supermarket…. 
|
λεμε το ιδιο πραγμα με αλλα λογια Θοδωρα. Φυσικα και αντιμετωπιζονται απο τον νομο και οχι απο σεριφηδες που πολλοι ελληναρες προσπαθουν να το παιξουν ενω δεν ειναι...και οι οποιοι θα τα κανουν επανω τους οταν βρεθουν μπροστα στην κανη ενος οπλου. Τοτε θα καλεσουν τα καλοπαιδα της ΧΑ τα οποια δεν φοβουνται, κατα δηλωση τους, και τα οποια ΠΟΤΕ δεν τα εβαλαν με τους παρανομους που αναφερεις αλλα με αυτους τους δυσμοιρους λαθρομεταναστες βαζοντας τους στο ιδιο σακι με ολους τους αλλους.
Φυσικα και η Πολιτεια δεν φροντισε να μην φτασουν τα πραγματα ως εκει, φυσικα και ειναι υπευθυνη η ιδια αλλα, ειμαστε κι εμεις υπευθυνοι που δεν την αφηνουμε να κανει την δουλεια της (στρατοπεδα, φραχτης) δημιουργωντας της προβληματα.
Απόσπασμα:
Εγώ πάντως δεν μπορώ να σε φανταστώ να βιάζεις πολλαπλά παρά φύση 13χρονο κορίτσι.......
|
Τωρα αστειευσαι.............
Απόσπασμα:
..............ή να σκοτώνεις με ΜΑΧΑΙΡΙ για μια κάμερα ή για έναν απλό διαπληκτισμό … 
|
Δεν ξερω ρε Θοδωρα, δεν εχω πεινασει ποτε...........
Παντως αν κρινω απο τις αφηγησεις του πατερα μου και του πεθερου μου για την πεινα στην κατοχη....παρομοια πραγματα συνεβαιναν και τοτε απο ελληνες σε Ελληνες......
|