View Single Post
Παλιό 24-05-2012, 11:27
LakisGS Ο/Η LakisGS βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Moderator

Ημερομηνία εγγραφής: Dec 2010
Περιοχή: Λάρισα
Μoto: BMW R 1200 GS adventure '10
Προεπιλογή Απάντηση: Αφγανοί σκότωσαν Ελληνα λόγω ...σκύλου!

Με πείσατε...

Πρώτη εισβολή στο πατρικό μου σπίτι, την ώρα που κοιμόντουσαν οι δικοί μου. Ευτυχώς δεν ξύπνησαν και δεν είχανε "συνάντηση". Το ίδιο βράδυ χτύπησαν κι άλλα σπίτια στην περιοχή (Πεύκη). Αλβανοί.
Δεύτερη εισβολή από το μπαλκόνι στο σπίτι του αδελφού μου, που μόλις γυρίζει στο σπίτι από βραδυνή έξοδο. Τον βλέπει στο μπαλκόνι τον αλβανό την ώρα που σκαρφάλωνε με σκάλα από διπλανή οικοδομή. Ευτυχώς τον πρόλαβε και τον χτύπησε με τη μασιά από το τζάκι. Δυστυχώς του ξέφυγε ο αλβανός χτυπημένος...
Τρίτη εισβολή. Στο μαγαζί της μητέρας μου. Το αδειάσανε τελείως. Μα τελείως. Κατά τύχη τους πιάσανε και βρήκαμε το μεγαλύτερο μέρος του εμπορεύματος. Ρουμάνοι.
Τέταρτη-Πέμπτη εισβολή στο μαγαζί του αδελφού μου. Το αδειάζουν και τις δύο φορές. Την πρώτη ανασφάλιστο. Την δεύτερη, δεν σας λέω τι έκανε, αλλά έβαλε και τον βρήκανε τον κούκλο... Αλβανός. Βρήκε και κάτι ψιλά από το εμπόρευμα. Παρ' όλα αυτά σάλταρε και την "έκανε" για Καναδά και γλύτωσε το παιδί. Εκεί υπάρχει κράτος.
Έκτη φορά, ημιτελές ριφιφί στο μαγαζί του πατέρα μου. Χτύπησαν και άλλα εκείνο το βράδυ... Ρουμάνοι.
Έβδομο περιστατικό. Θείος φίλου μου έχει μαζέψει έναν αλβανό, τον παντρεύει, του φτιάχνει σπίτι πάνω από το δικό του, τον κάνει συνέταιρό του στη δουλειά, και ένα ωραίο πρωί ο αλβανός τον σφάζει τον κλέβει και φεύγει για αλβανία...
Αν καταφέρω ποτέ και πιάσω-ξεμοναχιάσω κανέναν, θα σκεφτώ αυτά που λέτε... Θα παίξω "πολιτισμένα" μαζί του, και μετά θα αναλλάβουν τα ροντβά'ι'λερ φίλου μου... Δεν συζητάω να πειράξουν κάποιον δικό μου (χτυπάω χίλια ξύλα). Εκεί θα έχουμε επιστημονικές μεθόδους.
Πείστε με γιατί να τους λυπηθώ... και πείστε και τους δικούς μου...

Reply With Quote