View Single Post
Παλιό 24-05-2012, 18:52
GeorgeP Ο/Η GeorgeP βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Jan 2009
Περιοχή: Αθηνα
Μoto: VARADERO MK3
Προεπιλογή Απάντηση: Αφγανοί σκότωσαν Ελληνα λόγω ...σκύλου!

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από Troublemaker Εμφάνιση μηνυμάτων
Παντου θα υπαρχει το προβλημα αυτο ειτε ειναι "ντοποιοι", ειτε ειναι ξενοι....
Το θεμα ειναι οτι ΔΕ ΧΩΡΑΜΕ πια!!!!! ΔΕ γινεται αυτη η κατασταση κ αυτο μας κανει να βλεπουμε εχθρικα τον καθε λαθρομεταναστη....Γιατι και οι "μαυροι" που λεγαμε παλιοτερα, πολλοι ηταν κ αυτοι αλλα ζητημα αν ακουστηκε καποιο περιστατικο, πουλουσαν τα cd τους να βγαλουν το ψωμακι τους, ηταν ευγενικοι κλπ κλπ....
Αλλα τωρα, καμποσα χρονια μετα....απλα ΔΕ ΧΩΡΑΜΕ!!!!!!!
(καποτε ειχα 2 ψαρια σε ενυδρειο κ επειδη "τους ηταν μικρο" το ενα προσπαθουσε να σκοτωσει το αλλο", ο θανατος σου η ζωη μου σε real life!)....
Αυτο μαλιστα! Συμφωνουμε οριζοντιως και καθετως..........και χωρις να ζηταμε την κεφαλην τους επι πινακι........
Αλλα βρε Μαρια, γιατι ως Ελληνες κατοικοι αυτης της χωρας αντιτιθεμεθα στην δημιουργια στρατοπεδων? γιατι αντιτιθεμεθα στην ανεγερση του φραχτη? Θα μου πεις, θα μας λυσει το προβλημα? Οχι, για παντα δεν θα το λυσει αλλα προσωρινα και για μερικα χρονια ναι θα το λυσει μεχρι να βρεθει μονιμη λυση. Εγω το παω ακομα πιο μακρια και λεω, αντι για Μαγουλεζα ¨η οπουδηποτε αλλου κοντα σε κατοικους υπαρχουν κατι ομορφα νησια, άλλα ερημα και αλλα ερημα αλλα με προιστορια στις κρατησεις που θα μπορουσαν να χρησιμοποιηθουν ως μεσο πιεσης ωστε να αναγκαζονται να δηλωνουν οι εγκλειστοι εκει ΑφγανοΠακιστανοτετοιοι τα πραγματικα τους ονοματα και την πραγματικη τους εθνικοτητα.
Οταν το νησι αυτο ειτε λεγεται μακρονησος, ειτε λεγεται Γυαρος κ.λ.π. ειναι αποκλεισμενο απο την υπολοιπη ελλαδα τι θα εκαναν οι εγκλειστοι σε αυτο? Λεφτα δεν θα ειχαν, προοπτικες να πανε στην υπολοιπη ευρωπη δεν θα ειχαν, να κλεψουν καποιον δεν θα μπορουσαν, ρουχα δεν θα ειχαν..... θα ειχαν μονον την βασικη διατροφη τους......τι θα εκαναν λοιπον? Αλλα και σε αυτην την ιδεα η Ελλαδα σκονταψε στα ανθρωπινα δικαιωματα. Γκουανταναμο την ονομασαν καποιοι απο τον ΣΥΡΙΖΑ ας μην το ξεχναμε αυτο. Εδω φταιει η πολιτικη της Ελλαδος που επρεπε να προχωρησει ασχετως των πιθανων διεθνων καταδικων που θα ειχε.
Θα μπορουσε η Ελλαδα να τους δωσει ταξιδιωτικα εγγραφα και να φυγουν ολοι μονομιας την επομενη μερα, ομως αυτο θα ανοιγε την ορεξη σε εκατομυρια αλλους και θα γινοταν ΤΟ μπαχαλο πανευρωπαικως. Δεν μπορει ομως να θελουν οι Ευρωπαιοι και την πιτα ολακερη και τον σκυλο χορτατο.

Ετσι θα μπορουσαμε, λεω εγω, με τα λεφτα που δινει η ΕΕ γιαυτον τον σκοπο -κι οχι για να πηγαινουν στις τσεπες κανενος αφου πρωτα επαναπατριζεται ο αλλοδαπος και μετα εισπραττονται τα χρηματα του επαναπατρισμου του - να επαναπατριζουμε αεροπλανιες και αεροπλανιες καθημερινα με δαυτους.

Η χρυσααυγιωτικη αυτοδικια που ευαγγελιζονται καποιοι συμφουρμιτες μας δεν ειναι η λυση διοτι πολυ απλα αν ο ντοπιος προβει σε αυτοδικια το ιδιο θα κανει και ο ξενος αμεσως μετα.....και χωρις πολλα πολλα λογια.
Reply With Quote