Ουάου΄!!,

χαρά στην υπομονή σου!! Τρελό μπλέξιμο !!
Αν και από όσο κατάλαβα, έμπλεξες με το μηχανάκι αλλά έμπλεξες και με το γνωστό συνεργείο της Μιχαλακοπούλου !!
Η περιπέτειά σου βλέπω ότι κρατά τέσσερα χρόνια. Εγώ στην θέση σου θα το είχα "σπρώξει" το μηχανάκι, γιατί από όσο κατάλαβα δεν το χάρηκες!
Οδηγώ μηχανάκια τα τελευταία 32 χρόνια και ναί μου έχουν τύχει και μένα κάποια "στραβά" από την αρχή, ή μου δημιουργούσαν πλέον προβλήματα μετά από δικές μου

.. παρεμβάσεις, ή από κάποια πτώση

κλπ, οπότε με την πρώτη ευκαιρία τα έσπρωχνα για κάτι άλλο. Γενικά ίσως να ημουν πιο τυχερός σε αυτό θέμα γιατί πάντα έπαιρνα μεταχειρισμένα μηχανάκια, που ενδεχομένως είχαν βγάλει τα κουσούρια τους από την αρχή, στον πρώτο ιδιοκτήτη!,
Βέβαια μπορώ να πώ ότι εγώ έχω 60.000 χλμ έως τώρα, με το ίδιο μηχανάκι, δεν έχει πάει ποτέ συνεργείο για οτιδήποτε πέρα από τις αρχικές προβλεπόμενες ανακλήσεις και τα τακτικά service, και αυτά μάλιστα κάθε 20.000 χλμ, γιατί τα ενδιάμεσα που αφορούν λάδια, φίλτρα αέρος και λαδιού, φρένα, λάδι στα μπροστινά καλάμια κλπ τα κάνω όλα μόνος μου. Η μπαταρία είναι ακόμα της μαμάς, φέτος το φθινόπωρο θα την αλλάξω μόνος μου με μία άλλη της επιλογής μου.