30-05-2012, 21:32
|
Senior Member
|
|
Ημερομηνία εγγραφής: May 2011
Περιοχή: Αθήνα, Ηλιούπολη
Μoto: F800GS
|
|
Απάντηση: Περιπέτεια
Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από kokni
...Τέλος πάντων, θα πω μόνο ότι η Βασ. Σοφίας είναι ανηφόρα - αν και δεν της φαίνεται - και σας συμφέρει πάντοτε να σπρώχνετε προς Μεσογείων και δεξιά στο στενάκι της Αγ. Θωμά γιατί αν πάτε, όπως εγώ, από Σινώπης λόγω κατηφόρας, όταν φτάσετε στο φανάρι θα πρέπει να κάνετε αριστερά, που ξεκινάει ανηφορίτσα και μετά θα αναγκαστείτε να περάσετε κάθετα τη μηχανή από τη νησίδα της Μιχαλακοπούλου...
...Δεν την έδινα όμως γιατί έρχονταν να την δουν κάτι νταγλαράδες, όλοι σαφώς ψηλότεροι και βαρύτεροι σε κιλά από εμένα. Εγώ έψαχνα κάποιον που αν μετά με έψαχνε, να τον πάλευα στα ίσια...
..."Κοπελιαααα-κοπελιάααα" μου φωνάζει κάποιος από τη στάση, "δεν γεμίζει έεετσιιιιι"...
...Γυρίζω στην παρέα που περίμενε στην στάση και τους λέω: είδατε που γεμίζει? Μαρσάρω περήφανα και εξαφανίζομαι...
...Η ζωή όμως είχε προχωρήσει. Εκείνο το περίεργο βράδυ, με την ιδιαίτερη γυναικεία εμφάνιση, κάτι άλλαξε μέσα μου - και όχι αυτό που νομίζετε...
|
από τα 
Χαίρομαι που (ελπίζω και εύχομαι) τελείωσαν τα προβλήματά σου. Λυπάμαι μόνο που θα χάσω την ευκαιρία να διαβάζω τέτοια κείμενα. Στο χέρι σου όμως είναι να συνεχίσεις να γράφεις και να μας δώσεις πάλι την δυνατότητα να σε απολαύσουμε!
Υ.Γ. Αν είχες μπει και νωρίτερα στο gs forum ίσως να είχες λίγο καλύτερη τύχη στην αντιμετώπιση των προβλημάτων σου. Υπάρχουν πάρα πολλά παιδιά εδώ με πολλές γνώσεις και πρόθυμα να βοηθήσουν. Κάλιο αργά παρά ποτέ!
|