Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από frits
Να υποθέσω ότι δεν θεωρείτε την έκθεση αντικειμενική αλλά τρομοκρατική προκύρηξη.. 
Δεν θα πρέπει δηλαδή να ξέρουμε τι σημαίνει μία έξοδο από το ευρώ;
Να πάμε να ψηφίσουμε μόνο με το τι γουστάρουμε και τι αντιπαθούμε;
Κάπου ένας συμφουρίτης είχε γράψει για το θέμα της "άρνησης"
Πολύ θα ήθελα να ψηφίσω τον Τσίπρα αλλά θα πρέπει πρώτα να με πείσει ότι δε θα φύγουμε από το ευρώ.
Εγώ είμαι πεπεισμένος ότι αν αυτό συμβεί ότι περάσαμε και περνάμε μέχρι σήμερα θα είναι σχολική εκδρομή.
Δεν είναι θέμα τρομοκρατίας ούτε πολιτικής προτίμησης (εγώ δηλώνω α-πολιτικός), είναι θέμα μαθηματικών.
|
Ψηφίζοντας τους "μνημονιακούς" δηλαδή, έχουμε πειστεί πως θα είμαστε μέσα; Αφού πάρουν οι "απ' όξω" ότι απέμεινε, και μη μπορώντας εκ των πραγμάτων να ανακάμψουμε, θα μας πετάξουν σαν στιμένες λεμονόκουπες.
Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από gsmaniac
Αυτο που έχω καταλάβει εγω, είναι ότι όσο πλησιάζουν οι εκλογές,τόσο πιο πολυ φοβούνται όσοι βλέπουν,διαβάζουν,συζητούν και μαντρωνονται..... 
Όσο βγάζουν στην φορα προβλέψεις για έξοδο απο Ευρώπη, τόσο η αγορα θα βουλιάζει......
Προσωπικά δεν πιστεύω κανένα γκάλοπ και οποίος κάνει προβλέψεις για αυτές τις εκλογές, θα πέσει έξω....
Το μόνο σίγουρο είναι ότι το ΠΑΣΟΚ...θα είναι Τριτο κόμμα, με διαφορα 
Ο βοσκος την έκανε.....και το κοπάδι έχει μείνει μόνο του 
|
Μαζί σου. Όταν ανοίγω το κουτί και βλέπω τα πάνελ με τους διαξιφισμούς και τα γκάλοπ, αλλάζω κανάλι ή την κλείνω. Τους έχω σιχαθεί.
[QUOTE=Translatoras;694199]Όχι δεν θέλω να πατσίσουμε, έτσι κι αλλιώς εγώ δεν έχω κανένα συμφέρον.
Απλά με αυτήν την προεκλογική επέμβαση θυμήθηκα την παροιμία "Το ένα παιδί καλό κι το άλλο Γ@Μ@ τη μάνα του."
και θα συνεχίσουν μόλις/αν ξαναβγούν
Είσαι σίγουρος ότι αυτό το σενάριο είναι μονοσήμαντα και αποκλειστικά συνυφασμένο με τον Σύριζα;;;
Μπορεί να βγει κάποιος και να με βεβαιώσει ότι ΔΕΝ ΟΔΗΓΟΥΜΑΣΤΕ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΕΚΕΙ ΜΕ ΤΟ ΥΠΑΡΧΟΝ ΜΝΗΜΟΝΙΟ;;;;;[/QUOTE]
Πρόσω ολοταχώς για φούντο πάμε ... δυομισυ χρόνια μνημόνια, είδαμε κάποιο σημάδι της υποτιθέμενης ανάκαμψης; Ναι, εντάξει, ξέχασα, τα μέτρα θέλουν κάποιο βάθος χρόνου να αποδώσουν ... 50ετίας.