View Single Post
Παλιό 31-05-2012, 19:54
GeorgeP Ο/Η GeorgeP βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Jan 2009
Περιοχή: Αθηνα
Μoto: VARADERO MK3
Προεπιλογή Απάντηση: Εθνική: Εφιαλτικό τοπίο η επιστροφή στη δραχμή

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από gsmaniac Εμφάνιση μηνυμάτων
θα μας τρελανεις..........ΠΑΣΟΚ δεν ψηφιζες τοτε που εγιναν ολα αυτα?????

στο μαντρι του ΠΑΣΟΚ, δεν ξαναγυρισες??????εγω πιστευω οτι δεν εφυγες ποτε......

κανε και λιγο αυτοκριτικη.....δεν βλαπτει
Mου δινεις στα νευρα διοτι τοσο καιρο που γραφω δεν εχεις καταλαβει τιποτα!

Στο ξαναλεω για να το εμπεδωσεις καλα αυτην την φορα, θελω την την Ελλαδα στην ευρωπη και την ευρωζωνη με καθε θυσια. Ο Τσιπρας την θελει εξω απο αυτα, και μην μου πεις οχι δεν θα σε ακουσω!
Ο Τσιπρας θα βαλει φορο 1% επι του τζιρου στις εταιρειες οπερ και σημαινει μαζικη φυγη απ'οτι εχει απομεινει. Εδω δεν εχουν να πληρωσουν τα άλλα και θα τους βαλει +1%!! Πανεξυπνος.
Θα κανει ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΙΚΗ αναπτυξη με τις καταθεσεις των Ελληνων (εσωτ.δανεισμος) χρηματα τα οποια δεν θα επιστραφουν ποτε αφου δεν αρκουν για να κανει ΚΑΙ ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ!!! δλδ εχει εξαγγειλει οτι θα κανει αυτα που ελεγε οτι θα κανει κι εκανε ο ΑΓΠ το 1981.....δλδ Δ.Υ. περισσοτεροι (απο αυτους παιρνει τους παραπανω ψηφους του ΠΑΣΟΚ), κρατικοποιησεις εταιρειων (βλ. ΑΓΠ οπου κρατικοποιησε την Αιγαιον, Πειραικη Πατραικη και αλλες ουκ εστιν ο αριθμος κανοντας δημοσιους υπαλληλους τους εργατες τους τους οποιους πληρωνουμε εμεις μεχρι σημερα), μονον που ο ΑΓΠ το εκανε με δανεικα ενω ο αλητοβιος Κος Τσιπρας θα το κανει με τις δικες μου καταθεσεις 30 χρονων!!!!!!!!

Πηγαινε να τον ψηφισεις.......μεγεια σου με χαρα σου.............

ΕΓΩ θα τον στειλω στον αγυριστο.

Α, και για να μην σου δημιουργηθει η παραμικρη αμφιβολια για το τι θα ψηφισω, το μαντρι μου ειναι το ΠΑΣΟΚ το οποιο τα εκανε ##### 30 χρονια τωρα αλλα εγω επωφελουμουνα αλλα τωρα ξερω οτι εκανα λαθος........γιαυτο λοξοκοιταζω και προς την Συγγρου. Στις 6 Μαιου ψηφισα θυμωμενα τωρα θα ψηφισω με Ευρωπαικη συνεση, κι αν αυτο λεγεται ΝΔ ναι θα την ψηφισω. Ακομα και τον Κουβελη σκεπτομαι αλαλ αν ειναι να βγει πρωτη η ΝΔ θα ψηφισω ΝΔ.
Reply With Quote