View Single Post
Παλιό 31-05-2012, 20:47
GeorgeP Ο/Η GeorgeP βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Jan 2009
Περιοχή: Αθηνα
Μoto: VARADERO MK3
Προεπιλογή Απάντηση: Εθνική: Εφιαλτικό τοπίο η επιστροφή στη δραχμή

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από gsmaniac Εμφάνιση μηνυμάτων
Και για το παρακράτος του ΠΑΣΟΚ και ΝΔ.....ο τσιπρας φταιει
Το ακούσαμε και αυτο....
Πρέπει να ξεθολωσεις το μυαλο σου και να δεις πιο ψύχραιμα τα γεγονότα και ελπίζω ότι τις επόμενες 15 ημέρες να αποφασίσεις για το καλο της χώρας
Είσαι ένας παραδοσιακός ψηφοφόρος του ΠΑΣΟΚ..που ψήφισε κάτι άλλο για διαμαρτυρία τον Μάιο και τώρα θα ψηφίζεις ΝΔ.....για να μην βγει ο Τσίπρα και χάσεις τις καταθέσεις 30 ετών,που καταφερες με το σάπιο ΠΑΣΟΚ...
Κικιρικουυυυυυυυυ.......
Kαλα, εισαι θεομουρλος και θεοπαλαβος........................
Αυτοι που καταφεραν με το σαπιο ΠΑΣΟΚ να βγαλουν χρηματα με 6ωρη εργασια ηταν κατι Δ.Υ. και κατι υπαλληλοι σε ΔΕΚΟ............εγω γλυκε μου με τα ροζ σου γυαλακια απο της 2/2 του 1981 και μεχρι την 19/3/2010 δουλευα 16 ωρες την ημερα, ολα τα Σαββατοκυριακα απο Απριλιο μεχρι Νοεμβριο, και, Χριστουγεννα και Πασχα εκανα στο σπιτι μου για πρωτη φορα το 2001!!!!!! Ετσι εβγαζα τα κατατιθεμενα σημερα λεφτα μου.
Εσυ, μιας και μιλας για μενα, λεφτουδακια δεν εβγαζες με το σαπιο ΠΑΣΟΚ????? Τα ιδια χρεωνες το 1994 και τα ιδια το 2009? δεν ξερω ρωτω! και απαντω.....οχι βεβαια!! Οπως ολοι επι σαπιου ΠΑΣΟΚ βγαζανε το αγλεουρα απο τα δανεικα που επαιρνε ο καθε ελληνας για οτιδηποτε ηθελε να κανει. Ο μαναβης δεν εκανε τις ντοματες των 150δρχ το κιλο 1,5ε? Το ματσακι τον μαιντανο των 50δρχ δεν το εκανε 0,50ε? εεεεεεεε? και ποσα αλλα....δλδ ΟΟΟΟΟΛΑ τα αλλα! Αντε τωρα μην αρχισω.....

Τωρα ετοιμαζομαι να κατσω σε ενα τιμονι επι 14 ωρες (χα, λιγοτερες) για να βαζω στην τσεπη 20-30ε ημερησιως...........

Εγω ετσι ξερω οτι παραγει ο εργαζομενος και οχι διαφορετικα...ο τσιπρας εχει αλλη αποψη......γιαυτο κι εγω τον φτυνω στην μουρη μπας και τον ξεματιασω και βαλει μυαλο!!!
Reply With Quote