Θέμα
:
Πλατεία Ομονοίας
View Single Post
#
9
14-09-2009, 00:09
gsmaniac
Senior Member
Ημερομηνία εγγραφής: May 2009
Περιοχή: πειραιας
Μoto: GS1200adve - BMW2002 MONT 1973
Μηνύματα: 19,324
Απάντηση: Πλατεία Ομονοίας
Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από
Arkas
Πάντως στην Ομόνοια ο Χόντος έχει ένα από τα μεγαλύτερα (αν όχι το μεγαλύτερο) κατάστημά του στην Ελλάδα, όλα τα ξενοδοχεία πέριξ της πλατείας έχουν ανακαινιστεί πρόσφατα, κάθε μέρα η περιοχή σφύζει από ζωή, δίπλα της είναι το εμπορικό-ιστορικό κέντρο και η Βαρβάκειος αγορά και άλλα πολλά που διαψεύδουν το παραπάνω δημοσίευμα.
Βεβαίως υπάρχουν παράδρομοι της Ομόνοιας που θυμίζουν Μπαγκλαντές, αλλά δείξτε μου μια πρωτεύουσα του κόσμου στην οποία δεν συμβαίνει κάτι ανάλογο.
Και σήμερα δίνουμε ραντεβού μπροστά στον Μπακάκο και μετά πάμε για λουκουμάδες στον Κτιστάκη. Στέλνουμε τα γράμματά μας από το κεντρικό ταχυδρομείο Αθηνών της οδού Αιόλου, επισκεπτόμαστε τις δημόσιες υπηρεσίες της Αγίου Κωνσταντίνου και απολαμβάνουμε υπέροχες παραστάσεις του Εθνικού.
Ας μην γινόμαστε λοιπόν θύματα της κακής δημοσιογραφίας, όταν η πραγματικότητα είναι μπροστά στα μάτια μας...
gsmaniac
Εμφάνιση Δημόσιου Προφίλ
Αναζήτηση μηνυμάτων από τον(ην): gsmaniac