
05-06-2012, 16:15
|
|
Senior Member
|
|
Ημερομηνία εγγραφής: Jan 2009
Περιοχή: Αθηνα
Μoto: VARADERO MK3
|
|
Απάντηση: Πόσο πλήρωσε ο κυρ.Παπαδήμος εφορία ;;;;
Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από phoenix
συμφωνω και εγω μαζι σου αλλα δεν νομιζεις οτι απο μονος του πρεπει με τοσα χρηματα που βγαζει να ζητησει ο ιδιος να πληρωσει και κατι παραπανω αυτην την δυσκολη ωρα που περναει η πατριδα
εαν το κανει και δεν το ξερουμε μπραβο του 
|
Κοιτα, εγω εξεταζω το νομιμο του θεματος και οχι το ηθικο αυτου -αν υπαρχει τετοιο θεμα που για μενα δεν........
Η δηλωση που αναδημοσιευτηκε εδω σχετιζεται με εσοδα του Κου Παπαδημου απο την θητεια του στην ΕΕ και σαν ακαδημαικος στην ελλαδα. Αν οι νομοι της ΕΕ και της Ελλαδος αλλα και οι διεθνεις συμβασεις του επιτρεπουν να πληρωνεται με αφορολογητα ποσα αυτο δεν τον καθιστα κλεφτη και λωποδυτη οπως παει να περασει ο ''παναθηναικος κοσμος'' και πιθανον και αλλα εντυπα και σαιτ.
Στους ιδιους νομους (ελληνικους) εμπιπτουν και τα φορολογητα ποσα των 12000 μεχρι περυσι και 5000 φετος για καθε Ελληνα πολιτη.....πρέπει να κατηγορηθει καποιος και γιαυτα?
Στους ιδιους νομους εμπιπτουν και οι επιστροφες ΦΠΑ και τοσα αλλα φορολογικα ελαφρυντικα του παρελθοντος και πολυ λιγοτερα πια του παροντος.
Ο ιδιος δε διαψευδει τα περι αφορολογησιας αφου απο την θητεια του στην ΕΚΤ πληρωσε τον φορο που του αναλογει -σος και να ηταν αυτος -καυτευθειαν στα ταμεια της ΕΕ οπως οριζουν οι συνθηκες αλλα και οι νομοι της. Επισης στην ιδια ανακοινωση διαψευδει και τα περι συνταξης απο το πανεπιστημιο Αθηνων και την ΤτΕ.
Για μενα ειναι τυχερος ο ''παναθηναικος κοσμος'' και οποιος αλλος τα εγραψε αυτα που δεν εχει ασκηθει διωξη περι συκοφαντικης δυσφημισης, διασπορα ψευδων ειδησεων κ.λ.π..........ειπαμε εχουμε πολυ δημοκρατια.
Ο Κος Παπαδημος αυτους τους νομους ακολουθησε αλλα παρολα αυτα αρνηθηκε της Πρωθυπουργικης αποζημιωσης η οποια ανερχεται σε 9500ε μηνιαιως με ολα τα εξοδα παραστασεως κ.λ.π., Ητοι απο Νοεμβρη 2011 μεχρι τον Μαιο του 2012 δεν ελαβε 59,600ε......ισως αυτο το ποσον να καλυπτει μερος της φορολογιας την οποια θα πληρωνε αν εργαζοταν στην Ελλαδα με τις απολαβες που δηλωσε.
Δεν εκλεψε, δεν σπαταλησε εις βαρος των Ελληνων και ακολουθησε τους νομους και τις συνθηκες κατα γραμμα....αρα δεν μπορει να κατηγορηθει για τιποτα.
|