07-06-2012, 19:15
|
|
Senior Member
|
|
Ημερομηνία εγγραφής: Jan 2009
Περιοχή: Αθηνα
Μoto: VARADERO MK3
|
|
Απάντηση: 3 χαστούκια έφαγε η Κανέλλη & 1 ποτ. νερό η Δούρου απ'
Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από ltsiorak
με μπερδεψες.....
τελικα να τους δειρνουν η οχι ????
εγω δεν τους ψηφισα αλλα θα τους ψηφισω διοτι το ονειρο μου να μπρω στη βουλη να τα κανω ####### επιτελους καποιος θα ο κανει....
οσο για τον κανελο, καλα τον εκανε ..... γαμιολης..
|
Οπως ξερεις κι εχω δηλωσει ειμαι κατα της βιας.........της πασας βιας! ΕΚΤΟΣ κι αν, μου καινε το σπιτι, το μαγαζι, μου βιαζουν την γυναικα, την κορη, μπαινουν να με κλεψουν στο σπιτι μου.........
Στην συγκεκριμενη περιπτωση της Κανελλη, αν κι εχω πολλα ραμματα για την γουνα της (βλ. πιο πανω μηνυμα μου), θεωρω οτι ο νεαρος Κασιδιαρης τσιμπησε το δολωμα που του εβαλαν σαν περκα!!! οπως φανηκε και απο τις δηλωσεις Κανελλη οπου ειπε ''αυτο δεν ηταν επιθεση στην Κανελλη αλλα στο ΚΚΕ....'' το ολο σκηνικο ηταν προσχεδιασμενο απο την αριστερα και ο νεαρος τσιμπησε. Επι μια ωρα φασιστα τον ανεβαζανε οι δυο τους και Ναζι τον κατεβαζανε...γιατι? εχει δηλωσει πουθενα η ΧΑ οτι ειναι Ναζιστικο-φασσιτικο κινημα? Οχι!! Αλλο τι φαινεται βεβαια και τι υποκρυπτεται στα κιταπια τους. Ομως οπως εσυ κι εγω αν με ελεγαν φασιστα θα αντιδρουσα -κι ας ημουνα τετοιος - ετσι αντεδρασε με αυτον το κακο τροπο και ο Κασιδιαρης....του την ειχαν στημενη ξεροντας το ποιόν του ιδιου και τον τροπο δρασης της ΧΑ.
Ειναι εξαλλου γνωστον οτι η Αριστερα στην Ελλαδα ξερει πολυ καλα πως να στηνει μικρα και μεγαλα επεισοδια. Το κανει πολυ καλα απο τοτε που την νομιμοποιησε ο Κωνσταντινος Καραμανλης το 1974.
|