View Single Post
Παλιό 07-06-2012, 19:31
GeorgeP Ο/Η GeorgeP βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Jan 2009
Περιοχή: Αθηνα
Μoto: VARADERO MK3
Προεπιλογή Απάντηση: 3 χαστούκια έφαγε η Κανέλλη & 1 ποτ. νερό η Δούρου απ'

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από 1200GS Εμφάνιση μηνυμάτων
Σωπα ρε φιλε, δηλαδη αυτοι που μας κυβερνανε δεν μας εχουν κλεψει? Η μηπως δεν χρησιμοποιουν βια?
Επειδη βαζουν τα ματ και πλακωνουν τον κοσμο και ειδικα συνταξιουχους?
Το κανουν βλεπεις με το γαντι αυτοι και δεν πιανονται ετσι?
Σιγουρα θα θυμασαι την ομαδα Σ της αστυνομιας. Μηπως ξερεις ποσους γιους πολιτικων επιαναν κα ποσοι απο αυτους οπλοφορουσαν και δημιουργουσαν προβληματα? Τα κανανε γαργαρα ομως επειδη ηταν παιδια πολιτικων βλεπεις. Και ταχα μου και ναι κατηργησαν την ομαδα αυτη γιατι δεν μπορουσε το κρατος να την συντηρει.
Ποια να συντηρει? που ολα τα αυτοκινητα των παιδιων τα φτιαχναμε στα συνεργεια του Περιστεριου και του Ν. Κοσμου δωρεαν?
Ειναι τοσο μεγαλη η βρωμια και ειναι τοσα χρονια βολεμενοι ολοι τους, που δεν μπορουν να φανταστουν καποιον να κανει κατι αλλο που αυτοι κανουν τοσα χρονια.

Και για να μην παρεξηγηθω, δεν ψηφιζω Χρυση Αυγη, ουτε συμφωνω απολυτα με την στρατιγικη τους, αλλα σε καποια πραγματα θα τους εσφιγγα και το χερι αν θα τα εκαναν!
Σωπα ρε φιλε, και με τα χαστουκια λυνονται τα προβληματα μας? Με τους ξυλοδαρμους μηπως? Δλδ αν ερθω να μου φτιαξεις το αυτοκινητο και δεν μεινω ευχαριστημενος και λογοφερουμε να σε δειρω? Ελα τωρα σοβαρεψου!!!!!!

Αν δεν σου αρεσει το πολιτικο σκηνικο να μην το ψηφιζες επι 30 χρονια.......

Οσο για τα ΜΑΤ και τους συνταξιουχους το εχω πει και θα το ξαναπω, ο συνταξιουχος δεν εχει καμια δουλεια να βρισκεται σε επεισοδια και τα ΜΑΤ καλα κανουν και βαρανε οσους κανουν ¨η παρευρισκονται σε επεισοδια. Δεν μπορει να καιγονται μαγαζια και η μιση Αθηνα και να μην τρωνε καποιοι ξυλο, εγω θα το ξαναπω και πες οτι θες ''φιλε'', λυπαμαι που οι μπαχαλακηδες εχουν ακομα ποδια και στεκονται σε αυτα...διοτι αν τα ειχαν σπασει σε μερικους απο δαυτους τοτε οι υποκινητες τους δεν θα βρισκανε κοσμο να δημιουργησουν επεισοδια!!!

Αλλα ξερω τι θα απαντησεις......η αστυνομια δημιουργει τα επεισοδια...ΟΚ πασσο.
Reply With Quote