View Single Post
Παλιό 08-06-2012, 02:19
frits Ο/Η frits βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Jan 2009
Περιοχή: Αχαρνές
Μoto: BMW R1200 GS 2005 YAMAHA TTR 250
Προεπιλογή Απάντηση: 3 χαστούκια έφαγε η Κανέλλη & 1 ποτ. νερό η Δούρου απ'

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από LakisGS Εμφάνιση μηνυμάτων
Σταύρο μου, πέραν της πλάκας, προσωπικά είμαι κάθετα εναντίον της βίας και την δικαιολογώ ΜΟΝΟ στην περίπτωση που βρίσκεται κάποιος σε άμυνα. Όπως σε άμυνα πιστεύω ότι βρίσκεται ο Ελληνικός λαός τον τελευταίο καιρό χωρίς να μπορεί να αμυνθεί απέναντι στους βιαστές του (πολιτικούς). Λόγω του ότι γενικά δεν πολυασχολούμαι με τα πολιτικά, πέραν της αηδίας που νιώθω για ΟΛΟΥΣ αυτούς που έχω δοκιμάσει αλλά και για αυτούς που δεν έχω δοκιμάσει σαν κυβερνήτες αλλά τους έχω νιώσει και ακούσει από άλλα πόστα, και λόγω του ότι σε εκτιμώ ειλικρινά πολύ σαν άτομο παρ' όλο που δεν έχουμε κάτσει ποτέ μαζί να τα πούμε στην ίδια παρέα, αλλά μόνο από εδώ μέσα, θα ήθελα να μου πεις έστω έναν τρόπο άμυνας που έχουμε απέναντι σε όλο αυτό το σάπιο. Να ψηφήσω ΠΟΙΟΝ??? Να κάνω ΤΙ??? Τι περνάει από το χέρι μου? Αφού πια η ψήφος ΔΕΝ βοηθάει σε ΤΙΠΟΤΑ. Ολοι είναι ####τούμπες και κοιτάνε την τσέπη τους και την καρέκλα. Ειλικρινά ΔΕΝ ξέρω πως μπορώ να προστατευτώ και τι να κάνω. Λέω μήπως ταρακουνηθούν οι χοντρόπετσοι πολιτικοί με όλα αυτά και μήπως αλλάξει κάτι. Δεν ελπίζω να σου πω την αλήθεια, αλλά το να βλέπω μια γροθιά στο στομάχι όλου αυτού του συστήματος που έχει βάλει κάτω τον αδύνατο και τον βιάζει καθημερινά. Είμαι λάθος?? Μπορεί. Δεν το έπαιξα ποτέ Θεός, ούτε παντογνώστης. Δεν μπορώ όμως να κάτσω και να βλέπω τον κόσμο γύρω μου να του καταπατούν βάναυσα τα δικαιώματα, να μην έχει ψωμί να φάει, να μην έχουν φάρμακα οι καρκινοπαθείς, να μπουκάρουν στο σπίτι σου και να σε καθαρίζουν-βιάζουν για 10 ευρώ, να μην υπάρχουν βιβλία κλπ, και κάποιοι κουστουμάτοι αριστεροδεξιοφιλελεύθεροι, με τις λίμο και τους σωματοφύλακες να μου λένε για δημοκρατίες και δικαιώματα. Πήγενε ρε στον δυστυχισμένο συμπολίτη μου ρε μπαγλαμά, χωρίς την φρουρά σου, και πες του τα αυτά. Όχι από τη σιγουριά του γραφείου σου ή του καναλιού. Και δεν μιλαώ -ευτυχώς όχι ακόμα- γιατί έχω εγώ προσωπικά ανάγκη. Δόξα τον Θεό μια χαρά ζω προς το παρόν. Αλλά ειλικρινά ΔΕΝ μπορώ να ευχαριστηθώ την άνεση που έχω, αυτή τι στιγμή τουλάχιστον, όταν βλέπω το φιλαράκι μου ή έστω τον απλό γνωστό η και άγνωστο ακόμα να υποφέρει...
Θα μου πεις τα χαστούκια κλπ είναι λύση?? ΟΧΙ ΔΕΝ είναι λύση, αλλά είναι ΜΙΑ στιγμή ευχάριστη για όλους αυτούς που ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΝΑ όπλο, ούτε την ψήφο τώρα πια...
Πες μου σε παρακαλώ τι θα μπορούσαμε να κάνουμε. Χίλια συγνώμη αν σε κουράζω, αλλά πραγματικά είσαι από τα άτομα που εκτιμώ ιδιαίτερα εδώ μέσα. (Ευτυχώς υπάρχουν αρκετά στο GS forum )

Sorry, ήθελα να κάνω παράθεση στον Στάυρο (frits)

Λάκη, απαντήσεις δεν έχω στα ερωτήματά σου....και είναι πραγματικό δυστύχημα ότι δεν υπάρχουν..

Είμαι όμως σίγουρος για ένα πράγμα ότι το να τσακωνόμαστε μεταξύ μας και δεν εννοώ μόνο εδώ μέσα, δεν οδηγεί πουθενά, σπάμε τα νεύρα μας, φανατιζόμαστε και ρίχνουμε νερό στον μύλο αυτών που μας θέλουν έτσι.

Παν Μέτρον Άριστον έλεγαν οι πρόγονοί μας, αλλά εμείς το έχουμε χάσει τελείως. Μου φαίνεται απίστευτο πως ακόμα και φίλοι που πάντα διακρίνονται για το ύφος τους και την "καθαρή' τους σκέψη, έπεσαν στην παγίδα και έφτασαν σε ακραίους χαρακτηρισμούς για να υποστηρίξουν την θέση τους, προσβάλλοντας δικαίους και αδίκους...

Δεν είμαστε εμείς ο εχθρός, εμείς είμαστε τα θύματα και δεν γίνεται να τσακωνόμαστε μεταξύ μας, είναι ηλίθιο....
Reply With Quote