Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από siraxanz
Ακου, το δικό μου είναι 3ος του 2008 παραγωγή βάσει αρ πλαισιου, και το αγόρασα 3ο του 2010 με 20.000 με πληρες ιστορικό...
Το παλληκαρι που μου το πούλησε μου είπε ότι του είχανε αλλάξει όλο το σασμαν στο Βαγιανελη νομιζω χωρίς μία κάπου στα τέλη του 2009
Τωρα εσενα γιατι σου ζητανε τα μισα??? 
Εχω κάνει 60000+++ χωρίς κανενα προβλημα....
|
Έχουμε ακριβώς το ίδιο μοντέλο (02/08). Εφόσον ο προηγούμενος κάτοχος το άλλαξε το '09, σαφώς και του βάλανε το νέο press direct, οπότε δεν έχεις λόγο ανησυχίας! Όσο για τα λεφτά που μου ζητάνε, στηρίζονται στο οτι έχει περάσει 4ετία, γιαυτό και ζητάν το 50%...
Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από kostaskyriakos
μια ερωτηση γιατι πιστευω οτι αφορα κ μενα....
όποτε βαζω μπροστα την μηχανη τις τελευταιες μέρες μου κανει ενα γρύλλισμα και μόλις πατάω τον συμπλέκτη σταματαει.....να πω οτι το κανει συνεχεια κ όχι μονο όταν είναι κρύα.........
όταν οδηγω δεν το καταλαβαινω...αλλα όταν σταματησω το καταλαβαινω κ μολις αφηνω συμπλέκτη πάλι κανει το ιδιο γργργργγρ...και οταν τον ξαναπαταω σταματαει...
ξερετε τι ακριβως ειναι??
η μηχανη μου ειναι adv -08 μοντελο με 34,000 χλμ
|
Είναι σχεδόν σίγουρο οτι είναι το press direct, μιας κι εμένα έτσι ακριβώς έκανε... βέβαια αν δεν το ανοίξουν να το δούνε, ακόμα και τα μαστόρια δεν είναι 100% σίγουροι... αλλά φοβάμαι οτι είσαι κι εσύ παθών.. ας μαζευτούμε να τους... χτυπήσουμε την πόρτα, όπως λέει και ο Βασίλης (xurxes)!
Εννοείται οτι αυτό περιμένω κι εγώ απο όλους τους παθόντες (παλιούς και νέους), μπάς και αναγκάσουμε την BMW να μας κάνει ανάκληση ή και αποζημίωση σε όσους έχουνε ήδη πληρώσει! Δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα απολύτως, οπότε πάμε:
1.xurxes
2.kouakskouaks
3.
4.
5.