View Single Post
Παλιό 09-06-2012, 04:22
TEOSS Ο/Η TEOSS βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Jan 2009
Περιοχή: Αθηνα
Μoto: R 1100 GS R 51/3 CB250RS
Προεπιλογή Απάντηση: 3 χαστούκια έφαγε η Κανέλλη & 1 ποτ. νερό η Δούρου απ'

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από ortho Εμφάνιση μηνυμάτων
Πολύ ενδιαφέρον θα εχει να δούμε τι θα γίνει τη Δευτέρα που εκδικάζεται η άλλη υπόθεσή του.

Ε δεν ήταν κι ένα χαστούκι.... Και σε αυτό δεν εκφέρω γνώμη διότι δεν κατέω τα νομικά. Σίγουρα στέλνουν ένα μήνυμα οι δικαστές.

Προσωπικά ελπίζω να πήραν το μήνυμα όσοι τους ψήφισαν.

Το είπε η ιδία η Κανέλλη βγαίνοντας από το στούντιο του Αντ1(2:18) , 1 κτύπημα έφαγε, παρότι η ιδία λέει για μπουνιά εμένα για χαστούκι φαίνεται. Έξαλλου την ιδία ώρα που μιλάει η εικόνα(αριστερά) την διαψεύδει ...
Αυτά που λέει μετά το 2:50 είναι ουσιαστικά η κήρυξη πολέμου μεταξύ παρατάξεων…. Έρχονται οι οδομαχίες !!

Στο ανωτέρω βίντεο, απόσπασμα της εκπομπής, βλέπω τα εξής :
Λίγα λεπτά μετά το επεισόδιο και την διακοπή των διαφημίσεων που ακλούθησε ,δήλωσε ότι :<<δεν είμαι καθόλου ταραγμένη>>(6:27) .
Ο Παπαδάκης μιλεί για <<μαυρίλα στο μάτι από το χτύπημα>> και δείχνει το … μάγουλο!(5:45)
Αυτά είναι απορίας άξιον πως στοιχειοθετούν << η προϊσταμένη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Ελένη Ράικου, εξέδωσε εντολή για τη σύλληψη του Ηλία Κασιδιάρη, με την αυτόφωρη διαδικασία, για απρόκλητη και έμπρακτη εξύβριση, αλλά και επικίνδυνη σωματική βλάβη.>>.

Παρατηρώ κι ένα χέρι στον αριστερό ώμο (5:11) και αμέσως η επίθεση με τον ριζοσπάστη (5:13)στον Ηλία που έχει σηκωθεί να φύγει και βγάζει το μικρόφωνο (5:12), ακλουθεί μια σπρωξιά του Ηλία που απώθησε την Λιάνα (5:15) , το χαστούκι (5:17)και δυο άστοχες απόπειρες χαστουκιών (κτυπήματα στον αέρα)(5:17-18)
Μου κάνει εντύπωση, τι σηκώθηκε να κάνει ο Παπαδάκης φωνάζοντας <<όχι-όχι>> μιας και εξ αρχής κατευθύνθηκε πίσω από τον Ηλία, ταυτόχρονα η γυναίκα που καθόταν ανάμεσα σε Ηλία και Λιάνα …εξαφανίστηκε (!) κινούμενη στην αντίθετη φορά ως προς τον Παπαδάκη ώστε να <<ανοίξει>> ο χώρος ….
Εκτιμώ ότι για να γίνουν αυτές οι κινήσεις μέσα σε 4 δευτερόλεπτα (5:09 - 5:13) πρέπει να είχαν προηγηθεί πολλές πρόβες .

Last edited by TEOSS; 09-06-2012 at 04:42.
Reply With Quote