Θέμα: Σκέψεις...
View Single Post
Παλιό 09-06-2012, 10:51
LakisGS Ο/Η LakisGS βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Moderator

Ημερομηνία εγγραφής: Dec 2010
Περιοχή: Λάρισα
Μoto: BMW R 1200 GS adventure '10
Προεπιλογή Απάντηση: Σκέψεις...

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από mck Εμφάνιση μηνυμάτων
Προς LakiGS: Εσυ μου φαίνεται ότι μετα την Πόλη και το ΣΕΦ το γυρισες στην φιλοσοφία ...
Προς κάθε ενδιαφερόμενο: Είναι κυριολεκτικά στο χέρι μας να μην επιτρέψουμε στις κραυγές και ιδίως τις προσβολές να καλύψουν την φωνή της λογικής, της συνεσης, της ευγένειας και του σεβασμού για οποιο θέμα μπορεί να μας αφορά και να μας ενδιαφέρει ως μοτοσικλετιστές αλλα και ως σκεπτόμενους ανθρώπους και πολίτες ...
Στην Πόλη είπα ότι ΔΕΝ θα πάω γιατί ήξερα πολύ καλά ότι θα γίνουν φασαρίες. Και επειδή δεν είμαι από αυτούς που θα κρύψω τα κασκόλ κλπ, αλλά και δεν γουστάρω καθόλου στα 41 μου να παίζω κρυφτό και σφαλιάρες με την αστυνομία, ιδιαίτερα σε έναν προορισμό που γουστάρω να πηγαίνω συχνά, προτίμησα να μη πάω καθόλου. Το ΣΕΦ γιατί το αναφέρεις? Δεν μπορώ να καταλάβω την ειρωνεία σου περί φιλοσοφίας, αλλά οκ, ότι πεις. Εγώ, παρ' όλα τα ανάποδα που έχω ως άνθρωπος, γενικά μιλάω καθαρά και λέω καθαρά αυτό που έχω στο μυαλό μου. Αν είναι απλά ένα αστείο που δεν κατάλαβα, σου ζητώ εκ' των προτέρων συγνώμη για το ύφος μου.
Reply With Quote