Απάντηση: Υγρόψυκτο BMW GS 1200 - Τελευταία νέα
Θα αρχίσω ανάποδα: Θα αναφέρομαι όπου θέλω (για μηχανήματα) όπως ακριβώς κάνεις και εσύ. Τέλος αυτό πάμε παρακάτω.
Α σημείωση πριν πάω παρακάτω. Στην οικογένεια υπάρχει παπί 30 ετών. Δουλεύει ακόμα (φυσικά όχι απροβλημάτιστα και φυσικά ουσιαστικά κομμάτι κομμάτι έχει αλλάξει σχεδόν όλο), αλλά δεν θεωρώ και τρομακτικό κατόρθωμα με βάση το πόσο απλό μηχάνημα είναι και τι ζόρια τραβάει (δεν θυμάμαι ποτέ να ανέβαινε στα βουνά).
Από εκεί και πέρα. Η εξήγηση σου είναι εξήγηση σου και η εξήγηση μου, εξήγηση μου. Επέτρεψε μου να κρατήσω τη δική μου. Ούτε ειδικό σε θεωρώ, ούτε ότι έχεις τίποτα σοβαρά στατιστικά για να στηρίξεις τη γνώμη σου. Το ακριβώς ελεύθερα να κάνεις και εσύ.
Πέρα από αυτό, εχω δει επίσης πολλά λιγότερα από όλες τις μεγάλες μηχανές (πχ. 950/990 έχουν εξαφανιστεί, βλέπω ένα τη βδομάδα). Ακόμα και τα βλακαντέρο αραίωσαν. Εκεί δίνεις την ίδια εξήγηση ή έχεις άλλη ειδικά για αυτά; Άστο μην απαντάς (εξάλλου σε μένα δεν έχει σημασία).
Κλείνω αντιγράφοντας την τελευταία πρόταση μου:
Με το καλό να βγει, ώστε σαν άλλη Λουκά να προσπαθήσεις να σώσεις τον κόσμο ΚΑΙ από αυτό (μαζί με άλλους γνωστούς).
|