Αθήνα - Καρπενήσι - Κορυσχάδες - (Κλαυσί η Βούτυρο ) το ένα είναι απέναντι από το άλλο , στη μέση ο Καρπενησιώτης Ποταμός, - Νόστιμο
(στάση στη Ταβέρνα της Κυρα-Λένης) , Μικρό Χωρίο (να ανεβείς στο Παλιό Μικρό Χωριό) και μετά στο Μεγάλο Χωριό ( Στάση στην είσοδο του Χωριού -όχι στο σταυροδρόμι, αλλά στον Αγιο Αθανάσιο, στην ταβέρνα ανάμεσα στα πλατάνια με τις κούνιες.)
Στο Μεγάλο Χωριό (οι ντόπιοι το λέμε σκέτα μεγάλο) μπορείς να πας μια βόλτα στο Λαογραφικό μουσείο του Παπα-Κώστα, και να πεις και ένα τσιπουράκι στην υγεία μας στη πλατεία.
Αυτό που ετοιμάζεις για 2 μέρα είναι 10-12 ώρες οδήγηση, πρόσεχε....

Η τρίτη μέρα έχει αρκετό χωματόδρομο.Όταν φτάσεις Πανταβρέχει πάρε με τηλ. αν θες θα είμαι εκεί ( εκεί ψηφίζω ) .
Προτείνόμενες διαδρομές για Πανταβρέχει :
Μεγάλο Χωριό - Λακώματα - Δολιανά - Πανταβρέχει - Ρωσκά - Πρόδρομος - Καστανιά - Προυσός - Γαυρος - Μ.Χωριό. 48-50χλμ. όλα χώμα.
ή
Μεγάλο - Κλαυσί - Μουζίλο - Ανιάδα - Συγγρέλο - Κρίκελο - Δομνίστα - Σκοπιά - Καστανούλα - Ρωσκά - Πανταβρέχει - Δολιανά - Λακώματα - Μεγάλο. 70-80 χλμ. περίπου , χώμα τα 45.
ή
Μεγάλο Χωριό - Λακώματα - Ψιανά (εκεί θα είμαι εγώ ) - Αγ. Χαράλαμπος - Καστανούλα - Ρωσκά - Πανταβρέχει - Δολιανά - Λακώματα - Μεγάλο. 48-50χλμ. όλα χώμα. αλλά διάσχιση ποταμού - μόνο με 4χ4 !!!
Τώρα εσύ ότι θες ....