View Single Post
Παλιό 12-06-2012, 14:08
theoadon Ο/Η theoadon βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Member

Ημερομηνία εγγραφής: Jul 2010
Περιοχή: Περιστέρι - Ευρυτανία
Μoto: XL1000VA5
Προεπιλογή Απάντηση: Στο Μεγάλο Χωριό

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από ckk Εμφάνιση μηνυμάτων

Βασίλη πού θα βρω τον νερόμυλο σε ολόκληρα Άγραφα? Μπορείς να γίνεις πιό συγκεκριμένος? Διότι θα περάσω από Άγραφα στην διαδρομή μου για Λίμνη Πλαστήρα.

Λαμβάνοντας λοιπόν υπ΄ όψιν τις νουθεσίες σας, η διαδρομή της Ημέρας 1 έχει ως εξής:

Αθήνα - Κορυσχάδες - Καρπενήσι - Κλαύσιο - Βούτυρο - Νόστιμο - Μικρό Χωριό και κατάλυσις στο Μεγάλο Χωριό για Spa - Ma (sage) και τα μα - μάσατα.

Η Ημέρα 2 θα περάσει από:

Προυσό - Λίμνη + Φράγμα Καστρακίου - Λίμνη + Φράγμα Κρεμαστών - Αμπέλια - Λίμνη Πλαστήρα - Μεγάλο Χωριό για Spa - Ma (sage) και τα μα - μάσατα.

Η Ημέρα 3 προορίζεται για οργανομένη εκδρομή στη Μαύρη Σπηλιά και Πάντα Βρέχει. Μετά στο ξενοδοχείο για Spa - Ma (sage) και τα μα - μάσατα.

Η Ημέρα 4 θα είναι αφιερωμένη στην επιστροφή αφού κάνουμε τα κλασικά πλέον Spa - Ma (sage) και τα μα - μάσατα.

Θα κάνω πολύ Spa για να σπάσω τα λίπη από τις... σαλάτες που θα τρώμε στις διαδρομές.

Αθήνα - Καρπενήσι - Κορυσχάδες - (Κλαυσί η Βούτυρο ) το ένα είναι απέναντι από το άλλο , στη μέση ο Καρπενησιώτης Ποταμός, - Νόστιμο
(στάση στη Ταβέρνα της Κυρα-Λένης) , Μικρό Χωρίο (να ανεβείς στο Παλιό Μικρό Χωριό) και μετά στο Μεγάλο Χωριό ( Στάση στην είσοδο του Χωριού -όχι στο σταυροδρόμι, αλλά στον Αγιο Αθανάσιο, στην ταβέρνα ανάμεσα στα πλατάνια με τις κούνιες.)
Στο Μεγάλο Χωριό (οι ντόπιοι το λέμε σκέτα μεγάλο) μπορείς να πας μια βόλτα στο Λαογραφικό μουσείο του Παπα-Κώστα, και να πεις και ένα τσιπουράκι στην υγεία μας στη πλατεία.

Αυτό που ετοιμάζεις για 2 μέρα είναι 10-12 ώρες οδήγηση, πρόσεχε....
Η τρίτη μέρα έχει αρκετό χωματόδρομο.Όταν φτάσεις Πανταβρέχει πάρε με τηλ. αν θες θα είμαι εκεί ( εκεί ψηφίζω ) .
Προτείνόμενες διαδρομές για Πανταβρέχει :

Μεγάλο Χωριό - Λακώματα - Δολιανά - Πανταβρέχει - Ρωσκά - Πρόδρομος - Καστανιά - Προυσός - Γαυρος - Μ.Χωριό. 48-50χλμ. όλα χώμα.

ή
Μεγάλο - Κλαυσί - Μουζίλο - Ανιάδα - Συγγρέλο - Κρίκελο - Δομνίστα - Σκοπιά - Καστανούλα - Ρωσκά - Πανταβρέχει - Δολιανά - Λακώματα - Μεγάλο. 70-80 χλμ. περίπου , χώμα τα 45.

ή
Μεγάλο Χωριό - Λακώματα - Ψιανά (εκεί θα είμαι εγώ ) - Αγ. Χαράλαμπος - Καστανούλα - Ρωσκά - Πανταβρέχει - Δολιανά - Λακώματα - Μεγάλο. 48-50χλμ. όλα χώμα. αλλά διάσχιση ποταμού - μόνο με 4χ4 !!!

Τώρα εσύ ότι θες ....
Reply With Quote