Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από paschalis
Ειναι 3 χλμ πριν την εισοδο του χωριου περνας με το αμαξι μεσα απο το μαγαζι!!
Αλλα η δικη μου εμπειρια απο τον επιχειρηματια ειναι αποτρεπτικη για οτιδηποτε εκτος απο καφε και φωτογραφιες...
|
Ένα δίκιο το έχεις, γρατζουνάει ο άτιμος και γρατζουνάει άσχημα, όμως αυτός ήταν ο λόγος που είπα στον φίλο μας να χρησιμοποιήσει τ' όνομά μου. Λειτουργεί αποτρεπτικά όταν ο άλλος ετοιμάζεται να γρατζουνίσει. Του έχω κάνει κηδείες κι έχει βάλει μυαλό.
Όταν πας Άγραφα αναγκαστικά περνάς μπροστά από το μαγαζί του, και ήταν αρκετές οι φορές που με είδε ν' ανεβαίνω (σταμάτησα μάλιστα και τον χαιρέτησα) αλλά δεν κατεβήκαμε για φαΐ. 3 μέρες τρώγαμε αλλού και την άκουσε σερεοφωνικά. Σε ερώτησή του γιατί δεν κατεβήκαμε, η απάντηση ήταν ότι τρώμε αλλού πολύ πιο οικονομικά.
Τα μηνύματα τα έλαβε κι έκτοτε είναι κύριος.
Προχθές μάλιστα που ήμουν πάλι επάνω, έγινε εκ νέου φροντιστήριο. Για να μην παρεξηγηθώ, δεν με συνδέει τπτ με τον εν λόγω κύριο ούτε έχω μετοχές στην επιχείρησή του. Τ' Άγραφα λατρεύω (πέρασα και κόλλησα όπως όλοι) και την Τόνια την κυρία από τη Βουλγαρία που διαχειρίζεται τον ξενώνα "Πύργος Αγράφων", που η φιλοξενία της είναι παροιμιώδης.