με τα παααρα πολλά , βλέπουν τις μοτο και λένε οι θα τις στριμώξουμε στο καραβάκι με τα χίλια ζόρια, 3 είναι, κάπως θα χωρέσουν !! (τρελη χαρά λέμε..)
Εκεί που έχουμε πάρει σειρά, σκάει και ένας Γερμανός με ενα Tenere 660 , που θέλει να μπεί και αυτός.
Αρχίζω του λεω οτι «δεν χωράμε, μας είπαν να μπούμε εμείς οι τρεις και μπλα μπλα" (είμαι κακός το ξέρω..αλλά εδώ κάνα αμήν και πώς να καταφέρουμε να του πείσουμε να δοκιμάσουμε) , και τελικά , τον βλέπουν και λένε , «ας περάσει και αυτός» (μάλλον τα Ευρω ήταν καλά

) .
Το αποτέλεσμα είναι να μπει σπρωχτός προς τα μέσα , στα πλάγια του καραβιού, και εμείς να βγάζουμε βαλίτσες για να χωρέσουν οι μηχανές..
Πάμε να βάλουμε τη μια ADV , που να χωρέσει η χοντρούλα στα πλάγια, και αναθεωρούμε, την βάλουμε στο εμπρός κομμάτι πλάγια, σπρώχνουμε τη δική μου χωνευτή στα πλάγια (μας γρατζούνισαν και τον κύλινδρο αλλά δεν με ένοιαζε καθόλου , ήταν πολύ μικρό για να με στεναχβρήσει..) . Με τα χίιιιιλια ζόρια (και ενω καθυστερήσει την αναχώρηση περίπου 30 λεπτά) βάζουμε και του Μάριου , με το μπροστινό τροχό να είναι πραγματικά 5 εκ. Από το χείλος της πλατφόρμας !!
Η φόρτωση !!!
https://contour.com/stories/loading-...i-lake-albania