View Single Post
Παλιό 14-06-2012, 03:28
Fuji Ο/Η Fuji βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Jun 2009
Περιοχή: Βόλος - Σκόπελος
Μoto: BMW F650GS/DAKAR
Προεπιλογή Απάντηση: Η αιμορραγία συνεχίζεται...

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από LakisGS Εμφάνιση μηνυμάτων
Φιλαράκια μου, σας αγαπώ, σας εκτιμώ ειλικρινά όλους, αλλά πραγματικά βαρέθηκα να μιλάω για πολιτικά. Είχα χρόνια να το κάνω, (δεν ψήφιζα έτσι κι αλλιώς για αρκετά χρόνια), αλλά πραγματικά βαρέθηκα να μιλάω γι' αυτά. Μου έφυγε η "κάψα"... Γενικά είμαι από μικρός πολύ αντιδραστικό στοιχείο, θα ψήφιζα σίγουρα ένα κόμμα που ΔΕΝ ΤΟ ΘΕΛΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ στη βουλή (πολιτικοί-δημοσιογράφοι κπλ), και αυτό θα κάνω. Έτσι κι' αλλιώς οι Νεοέλληνες, έχουμε συνηθίσει να τους ψηφίζουμε, να μας πηδάνε, να τους βρίζουμε, και πάλι απ' την αρχή. Τεσπά, υψηλό IQ δεν έχω, και γι' αυτό συγνώμη αν έθιξα κάποιον, πραγματικά δεν το ήθελα. Καλή ψήφο σε όλους την Κυριακή και εύχομαι να πάνε όλα καλά για τη χώρα μας. Καιρός να ασχοληθώ με κανένα ταξιδάκι. Σας ευχαριστώ για την υπομονή και την ανοχή.

Φιλικά, Λάκης
Σώπα βρε αδελφέ, τι λες τώρα. Εδώ εκφραζόμαστε, λέμε την άποψή μας όμορφα, και όποιου του αρέσει. Απ' τις λίγες δημοκρατικές γωνιές που μείναν ακόμη, είναι κι αυτό το φόρουμ. Και γούστο σου και καπέλο σου, να ψηφίσεις στην τελική ότι γουστάρεις.
Όσο για τη μόδα που "φοριέται" τελευταία με τα IQ, ισχύει ο νόμος της αγοράς ... όσο "ψωνίζεις", τόσο δίνεις αξία.
Reply With Quote