View Single Post
Παλιό 14-06-2012, 11:30
ckk Ο/Η ckk βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Oct 2009
Περιοχή: Εκάλη
Μoto: BMW R1200GS
Προεπιλογή Απάντηση: Η αιμορραγία συνεχίζεται...

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από vpentza Εμφάνιση μηνυμάτων
μα Χρίστε, γι'αυτό ακριβώς που ίσχυρίζεσαι, εγώ έχω τις αμφιβολίες μου...ποιός πήρε εξουσίες στα χέρια του και δεν καβάλησε το καλάμι ???

και τί σημαίνει "...αν δεν τους πειράξει..." ???
και αυτοί στο απυρόβλητο ? και αυτοί χωρίς έλεγχο και μάλιστα με τη "βούλα" ???

no, no, no, no

τί εννοώ...

αν δεν του είχαν πει ότι δεν είχε πάει στρατό και δεν είχαν θίξει το δικαστήριό του της επόμενης ημέρας (η Δούρου) και

αν δεν τον είχε κτυπήσει - πετάξει στο πρόσωπο το τεύχος (η Καννέλη) δεν θα είχε γίνει τίποτα.

Εμένα δεν με κτύπησε κανείς χρυσαυγίτης. Ίσα - ίσα με κτύπησαν σαν επιχειρηματία τα ρεμάλια οι πολιτικοί των ΝΔ + ΠΑΣΟΚ, με αποτέλεσμα:
να έχει αδρανοποιηθεί η επιχείρησή μου
να μην μου ξοφλάνε κανονικά αυτά που μου οφείλουν από έργα τέλεια παραδομένα και να τους τρέχω στα δικαστήρια για να τα πάρω, μετά από 5 χρόνια.
Και με κτύπησαν και σαν άνθρωπο και την οικογένειά μου, με το πού μας έφεραν το βιοτικό μας επίπεδο, με τις πολιτικές της αρπαγής του δημόσιου χρήματος και τις μίζες που άρπαζαν για δικό τους όφελος.

Φτάνει. Για μένα τουλάχιστον.

Διότι βλέπω ότι εδώ μέσα, όπως και στην κοινωνία μας, υπάρχουν άνθρωποι που είναι υπεράνω προσωπικού συμφέροντος, όπως είμαι εγώ με τα ταπεινά μου ελατήρια, και ψηφίζουν αβέρτα ΝΔ όσο και λίγο ΠΑΣΟΚ.

Και για μένα ποσώς. Δημοκρατία έχουμε. Μόνο που η Δημοκρατία περιλαμβάνει και την Χρυσή Αυγή. Με ότι αυτό σημαίνει.
Reply With Quote