15-06-2012, 19:14
|
|
Senior Member
|
|
Ημερομηνία εγγραφής: Jan 2009
Περιοχή: Αθηνα
Μoto: VARADERO MK3
|
|
Απάντηση: τα φώτα σας για φώτα !!
Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από forester
+1200 στον George, από όση εμπειρία έχω κι εγώ. Μάλιστα όταν πήγα σε φίλο ηλεκτρολόγο να βάλω τις night brake , μου είπε ότι τη φοράω  ήδη. Είχα αλλάξει λάμπα πριν από μήνες κι είχα βάλει αυτήν, ως καλύτερη. Δε χρειάζεται να πω ότι δεν είδα διαφορά...
Στα του xenon τώρα, δεν είναι τυχαίο που δίνουν 2-3 χρόνια εγγύηση ballast και 1 - 2 για λάμπες  Στο forester τόσο κράτησαν! Λίγο μετά την εγγύηση κάηκαν όλα !!! Ένα-ένα και μέσα σε μια βδομάδα. Λάμπα - ballast και τούμπαλιν (δεξί - αριστερό) και ήμουνα Καλαμάτα. Γύρισα Αθήνα με 1 φως, και μάλιστα ημέρα για ευνόητους λόγους, και δεν τα ξαναέβαλα. Γύρισα στα "μαμά".
Άμα δεν είναι το σύστημα xenon από το εργοστάσιο, βράστα.....
Εκτός αν σκάει κάποιος το 100αρικο ανα διετία!
|
Υπαρχουν και κατι ξενον με 600+ε που δεν κανουν σαχλαμαρες........
Το θεμα ομως ειναι Θοδωρα αν τα κοινα κατοπρα-φαναρια, που φορανε απλες αλογονου, δεχονται ξενον χωρις επιπτωσεις για τον απεναντι που ερχεται. Επισης αν το αποτελεσμα ειναι το προσδοκωμενο σε ενα τετοιο φαναρι.
Στο Βαραντερο π.χ. οποιος εβαλε ξενον η δεσμη εκανε ενα < αλλα η διαχυση του φωτος ηταν τετοια που πιο πολυ εβλεπες τα δεντρα παρα την ασφαλτο....και μιλαμε για HELLA made in Germany των 1000ε ¨η καπου τοσο.
Στο κορολα...αστα εκει δεν το συζηταμε καν.....
Οταν πηγα στην τπγιοτα να ρωτησω γιατι μου ειπαν οτι αλλαζεται ΟΛΟ το φαναρι με κοστος τρελο βεβαια.
Last edited by GeorgeP; 15-06-2012 at 19:15.
|