View Single Post
Παλιό 17-06-2012, 10:46
forester Ο/Η forester βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: May 2011
Περιοχή: ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ
Μoto: R 1200 GS Triple Black και μπλουζάκια ΚΤΜ
Προεπιλογή Απάντηση: Σκέψη για αγορά R1200GS αλλά............

Λοιπόν να πω κι εγώ για την παροιμιώδη αξιοπιστία του V-strom.
Να μη λέμε μόνο για τις δικές μας (καλοπροαίρετα και για να ξεσκάμε που λέμε..., αλλά μας παίρνουν φαλάγγι οι "άλλοι")
Είχα ένα του 2008 με ABS , μαύρο ματ.
Ο αδερφός, ένα από τα πρωτα του 2005, όχι ABS. Ένας φίλος ίδιο με του αδερφού μου.
Κι ο κολλητός (που έχει GS 30 years 2010 τώρα) είχε ένα μπλε του 2004, από τα πρώτα που ήρθαν.
Το μπλε έκανε 130000 χλμ, χωρίς κανένα θέμα, αν και "βασανίστηκε" στα χέρια του φίλου μας.
Τα δύο κόκκινα στις 27.000χλμ και στις 34.000 έβγαλαν σασμάν. Εννοείται το μοτέρ κάτω και επισκευή 1200€ ++.
Το δικό μου στις 18.000 έκαιγε λάδια, δεν το πρόσεξα (το είχα μόλις αγοράσει μεταχειρισμένο και δεν έκανα τσεκ, βασιζόμενος στην αξιοπιστία... Μέγα Λάθος) και χτύπησε μπιέλα. Επισκευή 1200€+ επίσης! Μπορεί να μη φταίει το μηχανάκι για την έκταση της ζημιάς, αλλά ΕΚΑΙΓΕ ήδη λάδια και γι αυτό δε φταίω εγώ. Έφταιγε ο 1ος κάτοχος; Που να ξέρω; Και τι να έκανε δηλαδή, ώστε να καίει το μηχανάκι λάδια στις 18.000 χλμ;
Τέλος πάντων, αυτό που θέλω να πω είναι ότι το κάθε μηχάνημα, είναι "ότι κάτσει"! Δεν μπαίνουν σε καλούπια αυτά και όλα έχουν παρουσιάσει αστοχίες.
Πάρε ότι σου κάνει κέφι και κάνε το κέφι σου.
επίσης τα 34.000 χλμ που έχεις με το στρώμα σε 3 χρόνια δεν είναι και πολλά.... Σε ένα χρόνο με το GS έχω 23.000 χλμ και Δόξα τω Θεώ, χωρίς προβλήματα, ή πρόβλημα
Reply With Quote