Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από Vag
Όχι; Ε φάτε τώρα συγκυβέρνηση ΝΔ ΠΑΣΟΚ -που κατά τα άλλα ήταν σε κόντρα δεκαετιών- για να σας πει ο Ρομπάι ότι το θέλει το μνημόνιο ο κόλος σας αφου ψηφίσατε αυτούς που το υπέγραψαν. Η Μέρκελ το είπε ήδη από χτες "μαζέψτε κάνα φράγκο γιατί στέλνω του δοσατζήδες".
Ε, σε κάνα 12μηνο θα ψάχνετε το βίντεο με τους "πνευματικούς πατέρες του Τσίπρα" γιατί θα είστε έτοιμοι για να βγείτε στο κλαρί, από την πείνα και την εγκληματικότητα.
|
Φίλε μου, να σε ρωτήσω κάτι γιατί δείχνεις και γνώστης.
1. Τα βάζεις με την ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ (αυτούς μάλλον που τους ψήφισαν) και όχι με το παρακάτω:
Η αποχή άγγιξε το 37,53%
Εκλογές 2012: Τα επίσημα αποτελέσματα - Ποιοι εκλέγονται
37,53% που τα έγραψαν στα παλιά τους τα παπούτσια όλα? Να πούμε ότι η αποχή, έβγαζε πρώτο κόμα. Στην δύσκολη αυτή κατάσταση δηλ. κάποιοι ψήφισαν ...παραλία.
2. Πιστεύεις ότι η στάση Τσίπρα (ναι πρέπει να γίνει κυβέρνηση αλλά χωρίς εμένα ή δεν κάνω συγκβέρνηση με κανέναν) είναι αυτό που περίμενε το 26,89% που τον ψήφισε? Κερδίζει δηλ. κάτι έτσι?
3. Η σταση του αυτή δεν θα μας οδηγήσει στο κλαρί? Ή πιστεύεις ότι έπρπε να κάνει κάτι αλλο σαν 2ο κόμα.
Αυτά ήθελα να ρωτήσω.