View Single Post
Παλιό 20-06-2012, 08:41
forester Ο/Η forester βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: May 2011
Περιοχή: ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ
Μoto: R 1200 GS Triple Black και μπλουζάκια ΚΤΜ
Προεπιλογή Απάντηση: Ο "επαγγελματίας" και τα ΚΟΡΟΪΔΑ που πέθαναν

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από z_atomic Εμφάνιση μηνυμάτων
Φίλε σε αυτό το θέμα πόσταρα τη δική μου "περιπέτεια". Κάποιοι είχαν αντίστοιχη και το δήλωσαν και εδώ και κάποιοι όχι.

Προφανώς και υπάρχουν και πελάτες που είναι ευχαριστημένοι... και καλώς συνεχίζουν και πάνε και θα ξαναπάνε κατά τη δική τους κρίση

Εγώ δεν προτρέπω κανέναν να πάει ή να μην πάει.

Ανέφερα την αντιεπαγγελματική του συμπεριφορά προς το πρόσωπό μου.

Κάποιοι ανέφεραν το ίδιο.

Δεν είμαστε εδώ για να χωριζόμαστε σε στρατόπεδα.

Ο καθένας βγάζει τα συμπεράσματά του και κρίνει αναλόγως. Δεν θα στήσουμε ούτε φαν κλαμπ ούτε κλαμπ εναντίον του. εγώ τουλάχιστον δεν είμαι υπέρ μιας τέτοιας λύσης.

Δεν διευκρίνισες όμως για να καταλάβουμε, δεν είχες πρόβλημα με τα ελαστικά ή είχες πρόβλημα με τα ελαστικά αλλά όχι με την αντιμετώπιση.

Τεσπά ο καθένας κρίνει όπως νομίζει.....

Όχι δεν είπα να χωριστούμε σε στρατόπεδα.
Προσωπικά δεν είχα πρόβλημα ούτε με τα λάστιχα, ούτε με την αντιμετώπιση. Βάζω λάστιχα εκεί από τότε που πρωτοάνοιξε, στο απέναντι μαγαζί και σε 6 μοτοσυκλέτες δικές μου και 2 του αδερφού μου. Έχω στείλει πάνω από 40 άτομα και όλοι έμειναν ικανοποιημένοι. Τόσο από το προϊόν, όσο και από το Νίκο και το προσωπικό, πέραν του καφέ ....
Καταλαβαίνω την ταλαιπωρία σου, όμως βγάζεις μένος και χτυπάει άσχημα. Είναι κι άλλοι όπως φαίνεται και πραγματικά μου κάνει εντύπωση. Όχι ότι δεν το πιστεύω. Σας πιστεύω. Έγραψα λοιπόν ότι καλό θα είναι να δούμε τους δυσαρεστημένους, μιας και οι ευχαριστημένοι είναι εκατοντάδες και το ξέρω πολύ καλά και προσωπικά.
Όπως λέει κι άλλος φίλος πιο πάνω, κάθε νόμισμα έχει 2 όψεις!
Επίσης να πω κάτι που μου συνέβη το 1993 σε ένα Civic Esi που είχα τότε.
Έβαλα μια 4αδα Pirelli P600 και το αμάξι όταν άφηνα το τιμόνι , άλλαζε 3 λωρίδες στην εθνική. Πήγα πίσω, το οδήγησε, το είδε και μου είπε για ευθυγράμμιση και ζάντες, στραβά πλαίσια κλπ γελοία. Δεν υπήρχε θέμα το αυτοκίνητο ήταν 6 μηνών και "πιπίλα"!!!! αφού το είδε ότι τραβάει και δεν έπαιζε να είναι η ιδέα μου, του είπα ότι θέλω μια άλλη τετράδα και την πληρώνω εγώ. Την έβαλε, το δοκιμάσαμε και φυσικά ήταν μια χαρά το αμάξι. Επίσης πολύ φυσικά το βούλωσε και δεν πλήρωσα. Τόσο απλά. Και ήμουνα 23 ετών τότε, χωρίς την εμπειρία του σήμερα.
Απορώ λοιπόν πώς γίνεται και προκαλούνται τέτοια μπλεξίματα, ενώ η λύση είναι εύκολη.
Αφού έχεις τη σιγουριά για τη μοτο σου, πώς δέχεσαι να μπεις σε τέτοιο μπελά, πριν γίνει το απλούστερο. Βάζεις ένα νέο σετ και γίνεται πάλι δοκιμή. Αν έχεις λάθος (απίθανο αφού ξέρεις ότι δεν είχες πρόβλημα πριν) το πληρώνεις. Αν όχι όμως, κανείς δεν πρόκειται να αμφισβητήσει κάτι που γίνεται μπροστά του.
Αυτή είναι η ταπεινή μου γνώμη.