Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από forester
Όχι δεν είπα να χωριστούμε σε στρατόπεδα.
Προσωπικά δεν είχα πρόβλημα ούτε με τα λάστιχα, ούτε με την αντιμετώπιση. Βάζω λάστιχα εκεί από τότε που πρωτοάνοιξε, στο απέναντι μαγαζί και σε 6 μοτοσυκλέτες δικές μου και 2 του αδερφού μου. Έχω στείλει πάνω από 40 άτομα και όλοι έμειναν ικανοποιημένοι. Τόσο από το προϊόν, όσο και από το Νίκο και το προσωπικό, πέραν του καφέ ....
Καταλαβαίνω την ταλαιπωρία σου, όμως βγάζεις μένος και χτυπάει άσχημα. Είναι κι άλλοι όπως φαίνεται και πραγματικά μου κάνει εντύπωση. Όχι ότι δεν το πιστεύω. Σας πιστεύω. Έγραψα λοιπόν ότι καλό θα είναι να δούμε τους δυσαρεστημένους, μιας και οι ευχαριστημένοι είναι εκατοντάδες και το ξέρω πολύ καλά και προσωπικά.
Όπως λέει κι άλλος φίλος πιο πάνω, κάθε νόμισμα έχει 2 όψεις!
Επίσης να πω κάτι που μου συνέβη το 1993 σε ένα Civic Esi που είχα τότε.
Έβαλα μια 4αδα Pirelli P600 και το αμάξι όταν άφηνα το τιμόνι , άλλαζε 3 λωρίδες στην εθνική. Πήγα πίσω, το οδήγησε, το είδε και μου είπε για ευθυγράμμιση και ζάντες, στραβά πλαίσια κλπ γελοία. Δεν υπήρχε θέμα το αυτοκίνητο ήταν 6 μηνών και "πιπίλα"!!!! αφού το είδε ότι τραβάει και δεν έπαιζε να είναι η ιδέα μου, του είπα ότι θέλω μια άλλη τετράδα και την πληρώνω εγώ. Την έβαλε, το δοκιμάσαμε και φυσικά ήταν μια χαρά το αμάξι. Επίσης πολύ φυσικά το βούλωσε και δεν πλήρωσα. Τόσο απλά. Και ήμουνα 23 ετών τότε, χωρίς την εμπειρία του σήμερα.
Απορώ λοιπόν πώς γίνεται και προκαλούνται τέτοια μπλεξίματα, ενώ η λύση είναι εύκολη.
Αφού έχεις τη σιγουριά για τη μοτο σου, πώς δέχεσαι να μπεις σε τέτοιο μπελά, πριν γίνει το απλούστερο. Βάζεις ένα νέο σετ και γίνεται πάλι δοκιμή. Αν έχεις λάθος (απίθανο αφού ξέρεις ότι δεν είχες πρόβλημα πριν) το πληρώνεις. Αν όχι όμως, κανείς δεν πρόκειται να αμφισβητήσει κάτι που γίνεται μπροστά του.
Αυτή είναι η ταπεινή μου γνώμη.
|
Καλημέρα φίλε μου
μάλλον δεν έχεις καταλάβει κάτι και το πας το θέμα λες και όντως τελικά πρέπει να χωριστούμε σε στρατόπεδα.
Καταρχάς δεν με ξέρεις και βγάζεις το εύκολο συμπέρασμα το ότι έχω μένος εναντίον του. Δεν έχω μένος για κανέναν, εκτός αν θεωρείς μένος το ότι βγήκα να καταγγείλω την αντιεπαγγελματική συμπεριφορά του. Δεν ήσουν ούτε μπροστά στις κουβέντες μας ούτε ξέρεις τι άλλο έχει ειπωθεί. Ούτε καν τον τρόπο που μου μίλησε. Οπότε σε παρακαλώ θερμά και χωρίς ίχνος παρεξήγησης...μην βγάζεις εύκολα συμπεράσματα για μένα γιατί δεν ξέρεις τίποτα για το χαρακτήρα μου και το πόσο υπομονετικός είμαι. Αν κατά τα άλλα επιμένεις σε αυτό που γράφεις για το μένος...δεν μπορώ να σου αλλάξω τη γνώμη και δεν έχω να αποδείξω τίποτα και σε κανέναν. Όσοι με γνωρίζουν ξέρουν ακριβώς γιατί άργησα να ποστάρω το θέμα......γιατί απλά δεν ήθελα να αδικήσω κανέναν ( το οποίο το έγραψα και στην αρχή αλλά μάλλον δεν το διάβασες).
Ούτε τον γνώριζα τον κύριο, ούτε είχα ακούσει κάτι. Πήγα απλά να αλλάξω ελαστικά. Το ότι 1.000.000 άτομα πριν από μένα είναι ευχαριστημένα, εμένα δεν μου λέει τίποτα. Η συμπεριφορά του ήταν άκρως αντιεπαγγελματική και αυτό δεν αλλάζει.
Αν γίνουν εκλογές λοιπόν ας τον ψηφίσετε ως τον καλύτερο βουλκανιζατερά της Αθήνας...για μένα θα ισχύει το ίδιο...το ότι με αντιμετώπισε ως κορόιδο.
Αν επίσης διάβαζες προσεκτικά αυτά που έγραψα, θα έβλεπες ότι πολύ απλά του ζήτησα από την αρχή αυτό που έγραψες....να αλλάξουμε ένα σετ ελαστικών γιατί αυτό αποδείχθηκε μετά από τους πρώτους ελέγχους που έγιναν στην αρχή, το ότι έφταιγαν τα metz. ήξερε φυσικά και ο ίδιος ότι η παρτίδα ήταν προβληματική αλλά παρόλα αυτά επέμενε το ότι δεν έφταιγε η παρτίδα.
Αφού λοιπόν θέλεις να ξέρεις και την λεπτομέρεια να σου την πω. Όταν του ζήτησα να κάνουμε αυτή την αλλαγή (κατά την οποία αν είχα άδικο θα πλήρωνα το σετ ελαστικών) ξέρεις τι μου είπε;;;;;;;;;;
"Φέρε μου ένα χαρτί που να λέει ότι φταίνε τα ελαστικά και γω θα σου τα αλλάξω"
Την επόμενη φορά που εσύ φίλε μου θα πας στο mediamarkt και θα πάρεις τηλεόραση με πρόβλημα στη βάση στήριξης στον τοίχο, για να σου την αλλάξουν, να φροντίσεις να περάσεις από τον Κωτσόβολο να σου δώσει ένα χαρτί ότι η τηλεόραση όντως έχει πρόβλημα. Αλλιώς να γκρεμίσεις τον τοίχο του σπιτιού σου και να την πεις στον εργολάβο που έχτισε το σπίτι σου και ο τοίχος δεν κάνει για την συγκεκριμένη τηλεόραση. Και ξέρεις γιατί σου το προτείνω; γιατί 3.000.000 πελάτες πριν από σένα δεν είχαν κανένα πρόβλημα με αυτό που αγόρασαν από τη mediamarkt.
Είναι το ίδιο παράλογο φίλε μου.
Το ότι τελικά έχει κάνει και έχει πει τα ίδια ακριβώς πράγματα με την ίδια σειρά και σε άλλους συμφορουμίτες προφανώς εσένα δεν σου λέει τίποτα.
Το ότι την πρώτη μέρα που άλλαξα ελαστικά, δεν έκανε ζυγοστάθμιση στον πίσω τροχό και όχι μόνο σε μένα πάλι δεν σου λέει τίποτα.
Δικαίωμα σου να έχεις όποια άποψη θέλεις και δεν θα προσπαθήσω να σου την αλλάξω. Το πόσταρα και πριν .......δεν λέω σε κανέναν να πάει ή να μην πάει. Ας κάνει ο καθένας όπως νομίζει......εγώ το πόσταρα και ας βγάλει ο καθένας τα συμπεράσματά του.
Δέχομαι να έχεις όποια άποψη θέλεις για τον εν λόγω κύριο, δεν δέχομαι όμως να με κατηγορείς για μένος, επειδή δεν δέχομαι να με πιάνουν κορόιδο και επειδή είχα το θάρρος να βγω να το καταγγείλω. Τουμπεκί εγώ φίλε δεν κάνω για κανέναν.....και αυτό δεν θα το αλλάξω με τίποτα.
Παρόλα αυτά δέχομαι το σχόλιο σου ως καλοπροαίρετο και ως αποτέλεσμα παρεξήγησης (σε ότι αφορά εμένα)
Φιλικά πάντα
Ζήσης