View Single Post
Παλιό 20-06-2012, 11:21
jmar Ο/Η jmar βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Jan 2009
Περιοχή: ΧΑΝΙΑ
Μoto: R 1200 GS '09
Προεπιλογή Απάντηση: Ο "επαγγελματίας" και τα ΚΟΡΟΪΔΑ που πέθαναν

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από forester Εμφάνιση μηνυμάτων
Όπως λέει κι άλλος φίλος πιο πάνω, κάθε νόμισμα έχει 2 όψεις!
Επίσης να πω κάτι που μου συνέβη το 1993 σε ένα Civic Esi που είχα τότε.
Έβαλα μια 4αδα Pirelli P600 και το αμάξι όταν άφηνα το τιμόνι , άλλαζε 3 λωρίδες στην εθνική. Πήγα πίσω, το οδήγησε, το είδε και μου είπε για ευθυγράμμιση και ζάντες, στραβά πλαίσια κλπ γελοία. Δεν υπήρχε θέμα το αυτοκίνητο ήταν 6 μηνών και "πιπίλα"!!!! αφού το είδε ότι τραβάει και δεν έπαιζε να είναι η ιδέα μου, του είπα ότι θέλω μια άλλη τετράδα και την πληρώνω εγώ. Την έβαλε, το δοκιμάσαμε και φυσικά ήταν μια χαρά το αμάξι. Επίσης πολύ φυσικά το βούλωσε και δεν πλήρωσα. Τόσο απλά. Και ήμουνα 23 ετών τότε, χωρίς την εμπειρία του σήμερα.
Τελικα ειδατε την ιδια οψη του νομισματος Κι εσενα το ιδιο προσπαθησε να σου κανει...ειναι επαγγελματισμος αυτο??

Το προβλημα ειναι η αντιμετωπιση του εμπορου οταν για καποιο λογο το προιον ειναι ελαττωματικο, οι δικαιολογιες που λεει και οτι σου λεει ''ευκολα'' πως ολα τα υπολοιπα φταινε και οχι το προιον του και να σου παιρνει και τσαμπα λεφτα σε δηθεν ακτινολογισεις

Κι εγω αλλαξα λαστιχα εκει περισυ τον Οκτωβριο (ηπια και το πολυδιαφημισμενο καφεδακι και ημουν απολυτα ευχαριστημενος) ειμαι απο Χανια και δεν τολμω να φανταστω τι θα ειχε συμβει αν για καποιο λογο ηταν ελαττωματικα τα λαστιχα...δεν θα εβγαζα ακρη, αφου δεν εβγαλαν τα παιδια που εκαναν και τοσες επισκεψεις μετα, πραγμα που λογω αποστασης εγω δεν θα μπορουσα να κανω

Αρα το προβλημα του εμπορου δεν ειναι οταν το προιον του ειναι καλο γιατι τοτε ειναι ευχαριστημενος ο πελατης και απο το προιον και απο την πολυ καλη τιμη...το προβλημα ειναι οταν το προιον ειναι ελαττωματικο και τα ψεματα που λεει στον καθενα (οτι πρωτη φορα του συμβαινει κλπ) ενω το ξερει και συνεχιζει βγαζοντας χρηματα απο ακτονολογισεις και ισιωματα ζαντων ενω καλλιστα χωρις κοστος θα μπορουσε να προβει σε αμεση αντικατασταση του ελαστικου

Παροτι προσωπικα ημουν ενας ευχαριστημενος πελατης με προβληματισατε διαβαζοντας ολες αυτες τις περιπτωσεις (και το αλλο νημα που μου ειχε διαφυγει περισυ) διοτι θα σκεφτομαι μην τυχον πεσω σε ελαττωματικα ελαστικα γιατι μετα θα τρεχω χωρις λογο