Απάντηση: Παράξενες τσάντες για Laptops (Φωτογραφικό Αφιέρωμα)
συμφωνούμε απόλυτα με την πρώτη σου παράγραφο
δεν σημαίνει και τίποτα όμως - η γυναίκα μου δουλεύει σε ένα τέτοιο μέρος και κάνει μια τέτοια δουλειά
όταν η εταιρία ακόμα έχει το Corel Draw του 1821 ή έχει σταματήσει στο Photoshop CS2 (και το industry επίσης - στην Ελλάδα) τότε γιατί να αλλάξεις και μηχάνημα
για χρόνους μη μου λες - άστο... τι θα μου πεις για το AltiVec (στα RISC); ή μετά στα intel κάτι;
θες να μου πεις ότι ένα i7 και με καμιά nVidia μέσα (να παίζει και CUDA και να βάλεις κάνα CUDA accelerated φίλτρο στο photoshop) συγκρίνεται με κάποιο mac;
χλωμό (δεν θα μπω καν σε αυτή τη διαδικασία εξάλλου... μιλάμε για ίδια οικογένεια CPU/GPU πια και το ότι το OS κάνει θαύματα... ε είναι λίγο too much)
να μου πεις (και εκεί μπαίνει το OS) ότι το Mac κολλάει λιγότερο να πω ναι (λιγότερο όχι καθόλου φυσικά)
τα studio που ασχολούνται με video τα μεγάλα, χρησιμοποιούν και mac (κεκτημένη ταχύτητα των γραφίστων τους και κολλήματα των ΙΕΚ τους) και PC μια χαρά
και πολύ linux επίσης...
μη μου λες τώρα για απροβλημάτιστα Mac... ο κουμπάρος μου από αυτό ζει (οκ δεν ζει από αυτό πια, έχει κι άλλα που κάνει - επειδή λιγόστεψαν τα mac)
|