View Single Post
Παλιό 25-06-2012, 19:13
GeorgeP Ο/Η GeorgeP βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Jan 2009
Περιοχή: Αθηνα
Μoto: VARADERO MK3
Προεπιλογή Απάντηση: Μήνυση αστυνομικών προς την Λιάνα Κανέλη

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από stukas Εμφάνιση μηνυμάτων
.............................................................................................

Προς φιλο ΓιωργοΠ:Γιωργο πιστευω εισαι γελασμενος αν νομιζεις οτι η Αστυνομια κανει καλα τη δουλεια της-ισως οσο πιο καλα μπορει,ναι,αλλα κ παλι αυτο ειναι υπο συζητηση(εσυ δεν ειχες αναφερει τις προαλλες ποσες φορες σας εχουν κλεψει,εσενα η γνωστους σου δεν μπορω να θυμηθω,διορθωσε με αν κανω λαθος),δεν ειναι ολα στατιστικες κ πινακες,μην πονταρεις αν ειναι επισημα αυτα μη σου πω οτι ειναι κ τα πλεον αναξιοπιστα) η οχι,απλα δες τι γινεται γυρω μας...Ναι και εχω δωσει ορκο να `φυλλατω πιστη εις την Πατριδατους νομους κ τα ψηφισματα του Κρατους`,οχι να ειμαι ορτινατσα ομως..Αν γινει αυτο καποτε υπηρεσιακη διαταγη το συζηταμε...ως τωρα ομως ας την εκτελουν αυτη τη `διαταγη` τα βυσματα...
......................................................................................
Kι επειδη μέχουν κλεψει και τον διπλανο μου επισης αυτο σημαινει οτι η αστυνομια δεν κανει καλα την δουλεια της?
Αγαπητε μου, δεν ανηκω σε αυτους που πιστευουν οτι ο αστυνομος πρέπει να με ακολουθει κατα ποδας στον ξυπνιο μου και στον υπνο μου.
Reply With Quote