View Single Post
Παλιό 29-06-2012, 15:50
phoenix Ο/Η phoenix βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Jul 2011
Περιοχή: Χαλκίδα
Μoto: R1200GS/05 βυζαντινο
Προεπιλογή Απάντηση: Πάτρα-Ανκόνα με ΑΝΕΚ?

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από ΔΑΣΚΑΛΟΣ Εμφάνιση μηνυμάτων
Φίλε μου θα κοιμηθείς σαν πασάς στο χνουδωτό πάτωμα μην ανησυχείς. Έχω ταξιδέψει και με τις δύο, ποτέ δεν συνάντησα πρόβλημα ούτε αντιλήφθηκα να γίνονται συστάσεις από το πλήρωμα, ασχέτως που απαγορεύεται ρητά. Μάλιστα θα παρατηρήσεις ιδίοις όμασι και το εξής παράδοξο...Πολιτισμένα ευρωγίδια που σε αντίστοιχες συνθήκες στη χώρα τους δεν θα τολμούσαν καν να το σκεφτούν, ξαπλάρουν φαρδιά πλατιά όπου βρουν θεωρώντας το αυτονόητη προσφορά τριτοκοσμικής αμεριμνησίας. Πρώτα τη βγάζουν τζάμπα στη ξάπλα και κατόπιν λοιδωρούν την ελληνική νοοτροπία για ευρωπαϊκά ανθυπανάπτυκτη. Συγνώμη για την άχρηστη κατά τα άλλα επισήμανση μου, ωστόσο είναι μια ανακλαστική αντίδραση σε τρισάθλιες νευρωτικές ευρωπαϊκές τυπικότητες όπου αν δεν πληρώνεις το ακριβές αντίτιμο δεν σου επιτρέπεται ούτε να αναπνεύσεις. Ό,τι μπάχαλο και να είμαστε, τουλάχιστον οι περισσότεροι επιδεικνύουμε επιείκια και ανθρωπιά σε συνθήκες που ο νόμος δεν επιτρέπει. Ευλογία και κατάρα μας τούτη η νοοτροπία, εξαρτάται πώς το ερμηνεύεις. Καλό σου ταξίδι.
σε βλεπω πολυ αψογο
Reply With Quote