Απάντηση: ...κακών νέων συνέχεια.....
με την εφορια τι γινεται οταν εχει κατατεθει το συμβολαιο ενοικιου βαση του οποιου φορολογειται ο ιδιοκτητης?
Νομιζω τιποτα, και πριν ληξει αυτο ο ιδοκτητης φορολογειται ειτε πληρωνεται τα νοικια του ειτε οχι....σαν να τα πληρωνοτανε δλδ.
Γιατι να χαμηλωσω το νοικι? ειμαι επαγγελματιας και δεν εχω συναισθηση οτι πρεπει να το χαμηλωσω πιστευοντας, βλακωδως ισως, οτι θα παρω περισσοτερα αν φυγει ο παρων ενοικιαστης. Περιουσια μου ειναι οτι θελω πιστευω!
Ο ενοικιαστης γιατι δεν φευγει ο ιδιος αφου δεν μπορει να πληρωσει το ενοικιο που του ζηταω -με μειωση ¨η χωρις μειωση? αυτο λεγεται εκβιασμος και ο καθε ιδιοκτητης ειτε ειναι βλακας ως προειπα ειτε εξυπνος δεν ειναι υποχρεωμενος να υποκυψει σε αυτον! Οποτε η αγωγη για εξωση με χρεωση του ενοικιαστη για τα οφειλομενα ενοικια (παρακρατηση απο μισθο, τραπεζικο λογαριασμο κ.λ.π.) ειναι και νομιμη και μονοδρομος.
Ο ''ταξιδιωτης'' μαλλον εκανε συζητησεις επι συζητησεων με τους ενοικιαστες του και δεν συμφωνησαν (ακομα και στο ποσοστο της μειωσης) για τον Α ¨η Β λογο......αυτο δεν θα τον κανει υπολογο της περιουσιας που εφτιαξε προς εκμεταλευση! Ουτε θα τον κανει οφειλετη της εφοριας για μεγαλη ακινητη περιουσια και ενοικιων που δεν εισπραττει βαση του συμβολαιου των οποιων ο φορος απορρεει απο τα ενοικια που δεν παιρνει αλλα καλειται ουτως ¨η αλλως να πληρωσει. Και το χαρατσι της ΔΕΗ απο που θα το πληρωσει ο καθε ''ταξιδιωτης'' σαν ιδιοκτητης? Δλδ ο ενοικιαστης εγινε συνιδιοκτητης με τον ιδιοκτητη απο το πουθενα και με το ετσι θελω?
Ουτε φυσικα μπορει να τον κρινει ουδεις απο εμας για τις αγωγες που ξεκινησε......ειναι η περιουσια του την οποια ΚΑΝΕΙΣ δεν μπορει να σφετεριζεται επειδη δεν την κατεχει ¨η δεν εχει αναλογη ο ιδιος.
Last edited by GeorgeP; 02-07-2012 at 16:43.
|