View Single Post
Παλιό 02-07-2012, 23:40
FILOKALI Ο/Η FILOKALI βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Jun 2009
Περιοχή: ΠΑΤΡΑ
Μoto: GS 1200/2013
Προεπιλογή Απάντηση: Οι δρόμοι της ελιάς. Το επεισόδιο

Καλησπέρα παιδιά.
Δεν ξέρω με ποία αφορμή αναφέρεστε πάλι στο ταξίδι αυτό, αλλά επειδή συμμετείχα στην διαδικασία, σας λέω ότι δεν μπορώ ακόμη να καταλάβω αν μιλάμε για κομπίνα η για βλακεία, όσο αφορά την διοργάνωση , γιατί η ιδέα ήταν καταπληκτική.
Φυσικά και ήξεραν οι διοργανωτές ότι δεν θα μπούμε στην Κίνα, δεν φταίει σε τίποτα η χώρα. Μία εβδομάδα πριν φύγουμε, μου το είπανε ότι δεν θα μπούμε, διότι έμαθαν ότι είχα κλείσει αεροπλάνο να επιστρέψω την μοτοσυκλέτα , από το ΙΡΚΟΥΤΣΚ μέσω ΣΑΓΚΑΗΣ ΚΑΙ ΝΤΟΧΑΣ, δεδομένου ότι δεν διέθετα τον απαιτούμενο υποτιθέμενο χρόνο και θα είχαν πρόβλημα μαζί μου.Στην Πύλο την ημέρα αναχώρησης αναφέρθηκε η πιθανότητα μη εισόδου στην Κίνα, αλλά εκφράσθηκε η σιγουριά ότι θα το καταφέρουν. Ασφαλώς δεν ακολούθησα τελευταία στιγμή, το είπα μόνο σε δύο φίλους μου ότι δεν θα μπούμε Κίνα, ο ένας επέστρεψε μετά το δυστύχημα, ο άλλος ταλαιπωρήθηκε πάρα πολύ διότι είχε την έμπνευση να συνεχίσει μόνος του μέσω Σιβηρίας, από Καζακστάν που έγινε υποτίθεται η προσπάθεια εισόδου στην Κίνα.Μόνο το αεροπλάνο μου κόστισε 5000 €, διότι μία εβδομάδα πρίν, δεν ακυρώνεται τέτοιο ταξίδι, πληρώνεται κανονικά.
Ο Μιχάλης υπήρξε θύμα της όλης άναρχης κατάστασης , από την διοργάνωση μέχρι την εκτέλεση.

Τα υπόλοιπα στον καφέ αν θέλετε.

Καλό βράδυ.
Reply With Quote