View Single Post
Παλιό 04-07-2012, 23:26
Thanos Ο/Η Thanos βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: May 2009
Περιοχή: Cholargos
Μoto: F650GS Twin
Προεπιλογή Απάντηση: Σβησίματα-μπερδέματα σε F650GS Twin

Έχω κλείσει ραντεβού για αύριο το πρωί σε εξουσιοδοτημένο για να διορθώσουνε το πρόβλημα. Τους το πήγα πριν 15 ημέρες και μου είπαν ότι ο εγκέφαλος έβγαλε ένα σφάλμα, ο κωδικός του οποίου δεν αντιστοιχούσε σε κάτι που να ξέρουνε και περίμεναν ενημέρωση από Γερμανία. Την πήρα και μετά από 2 μέρες που ξαναεπικοινώνησα μαζί τους μου είπαν ότι περίμεναν ένα νέο update από την Γερμανία, που θα ερχόταν σε 15 μέρες!!!!! και το πρόβλημα θα λυθεί. Όλες αυτές τις μέρες δεν μου σβήνει αλλά παίζει το ρελαντί, σαν να πάει να σβήσει αλλά να επανέρχεται.
Απορίες:
1) To είχα πάει ήδη σε άλλο εξουσιοδοτημένο, όπως ανέφερα πιο πριν , για το servise των 40.000 χλμ, έχοντας ήδη εμφανίσει το πρόβλημα, και μου είπαν ότι ο εγκέφαλος δεν έδειξε κάποιο σφάλμα.
2) Υπάρχουν κωδικοί σφαλμάτων που να μην έχουν αναφερθεί στα εξουσιοδοτημένα της Ελλάδας?
3) Είναι λογικό ένα uptade (προφανώς αφορά νέα χαρτογράφηση) να κάνει 15 ημέρες να σταλεί από τα κεντρικά, ειδικά όταν αφορά τέτοιου είδους πρόβλημα?
Διονυσία αφού ξέρεις ότι και εγώ δεν κρατιέμαι να πάμε καμιά βολτούλα…

Γιάννη το συγκεκριμένο μοντέλο δεν έχει ανεξάρτητο φίλτρο βενζίνης, αλλά μια σήτα του αποτελεί τμήμα της τρόμπας βενζίνης.

Αυτά προς το παρόν…
Reply With Quote