05-07-2012, 15:39
|
Senior Member
|
|
Ημερομηνία εγγραφής: Sep 2009
Περιοχή: Γλυφάδα Αττικής
Μoto: R1200GS
|
|
Απάντηση: Συνελήφθη εφοριακός για δωροδοκία – Εντοπίστηκε με 12 βιβλιά
Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από ortho
Ξέρετε ρε παιδιά τι μου τι δίνει;! Ολα αυτά, με εφοριακούς, τελώνες, πολεοδόμους, δημάρχους, γιατρούς και λοιπούς αναξιοπαθούντες τα γνωρίζαμε όλοι! μα όλοι! γιατί τόσα χρόνια δεν έκαναν τίποτε; γιατί άφησαν την κατάσταση να φτάσει εδώ που είμαστε; πόσο μπορούμε να τους εμπιστευθούμε ότι τώρα έχουν καλές προθέσεις και θα καθαρίσουν τη σαπίλα μαζεύοντας ταυτόχρονα τα κλεμμένα;
Οταν τους πάρουν όλα, όταν τους χώσουν μέσα, τότε ίσως μπορούμε να μιλάμε για ένα καινούριο ήθος! αλλιώς όπως έγραψε το αερικό σε άλλο νήμα, γλαρόσουπα!
|
Γιάννη συμφωνώ μαζί σου μέχρι ένα σημείο.....αλλά δεν μπορώ και να μην πώ το "κάλλιο αργά παρά ποτέ".......
Επίσης ειδικά αν το συσχετίσουμε με το περιστατικό αυτό......οι προθέσεις που λές είναι το πολιτών πλέον......
Ας πήγαιναν πάντα όσοι εκβιάζονταν να καταγγείλουν τον εκβιασμό και μια χαρά θα είμασταν.....
Σήμερα πιστεύω πώς επιχειρηματίες όπως ο παραπάνω που πλέον ούτε το φόρο μπορούν να πληρώσουν αλλά ούτε και τη μίζα....λένε....: έτσι είσαι ρε εφοριακέ......δεν μπορώ να σε πληρώσω.......δεν έχω να χάσω τίποτα....θα σε πάρω μαζί μου....
οταν υπήρχε χρήμα.....δεν ετίθετο τέτοιο ζήτημα....
|