
06-07-2012, 22:04
|
|
Senior Member
|
|
Ημερομηνία εγγραφής: May 2010
Περιοχή: Αιγαλεω Αθηνα
Μoto: f650gs
|
|
Απάντηση: Καταθέσεις 5 δισ. ευρώ επέστρεψαν στις τράπεζες μετά τις εκλ
Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από GeorgeP
Στις καλες εποχες οι καφετεριες ηταν γεματες και παλι....απο τα ιδια ατομα φανταζομαι καθε μερα, ετσι δεν ειναι?
Εγω ξερω Γιαννη μου οτι οπως εψαχνα να βρω τραπεζι το 2007 ετσι εψαχνα και αυτες τις ημερες.......
οπως περιμενε στην ουρα να πληρωσει η γυναικα μου το 2007 ετσι περιμενε και εχθες!!!!
Το οτι δεν ειναι γεματες καθε μερα οι καφετεριες και οι πιτσαριες απο τα ιδια ατομα ειναι σημαδι οτι ''λεφτα υπαρχουν'', αν ηταν γεματες απο τα ιδια ατομα τοτε αυτο θα ηταν σημαδι οτι μονον σε αυτον τον περιορισμενο αριθμο πελατων ''λεφτα υπαρχουν''!!
Οσο γιαυτους που αυτοκτονουν τα εχω ξαναπει.....δεν με ενδιαφερουν τα ψυχολογικα του κοσμου, αυτα ειναι θεμα ψυχιατρου κι οχι δικο μου.
Το οτι δανειστηκαν πολλα και δεν μπορουν να τα ξεπληρωσουν ¨η οτι εμειναν απο δουλεια και δεν μπορουν να πληρωσουν το νοικι τους/δανειο τους κι ετσι ξυπνησε το ψυχολογικο τους προβλημα που προυπηρχε αλλα δεν το ηξεραν λυπαμαι αλλα δεν με ενδιαφερει.
|
Γιώργο πραγματικά μερικές φορές μένω τελείως άφωνος με αυτά που λες.
Ασχολούμαι με την αγορά 25 χρόνια και αυτό που ζούμε όλοι μας δεν έχει ξαναγίνει.
Εγω δεν χρωστάω πουθενά.Ούτε στο ΙΚΑ ουτε στην εφορία ούτε σε προμηθευτές ούτε πουθενά.Αλλά θα κλείσω και θα μείνουν στον δρόμο υπάλληλοι που τους έχω χρόνια.Ξέρεις γιατί θα κλεισω? ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΕΧΩ ΔΟΥΛΕΙΑ
Αντε πες ότι εγω τα έκανα μπάχαλο με την δουλειά μου και την φούνταρα.Μα δεν έχω δουλειά γιατί έκλεισαν οι πελάτες μου και όσοι δεν έκλεισαν δεν με πληρώνουν.
Πηγαίνω σε φίλους και συνεργάτες της χονδρικής και βλέπω το χάος.Πολλοί απο αυτούς παίρνουν εμπορευματα απο εμένα και τα διανέμουν σε μαγαζιά (καφετέριες κλπ) σαν και αυτά που πήγες .Με την διαφορά ότι έχουν τελείως διαφορετική άποψη με σένα.
Εγω που ζω μέσα στην αγορά κάθε μέρα απο το πρωί μέχρι το βράδυ σε διαβεβαιώ ότι πολλές απο τις επιχειρήσεις που κατάφεραν και παρέμειναν μέχρι σήμερα ΥΠΟΦΕΡΟΥΝ .
Ολα αυτά που λες για γεμάτα μαγαζιά , κόσμο να διασκεδάζει κλπ.......εντάξει να κάνουμε την πλάκα μας αλλά μην τα λες σοβαρά ρε φίλε.Προς Θεού δηλαδή........
|