07-07-2012, 09:45
|
|
Senior Member
|
|
Ημερομηνία εγγραφής: Oct 2009
Περιοχή: Εκάλη
Μoto: BMW R1200GS
|
|
Απάντηση: Καταθέσεις 5 δισ. ευρώ επέστρεψαν στις τράπεζες μετά τις εκλ
Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από diomiles
Γιώργο πραγματικά μερικές φορές μένω τελείως άφωνος με αυτά που λες.
Ασχολούμαι με την αγορά 25 χρόνια και αυτό που ζούμε όλοι μας δεν έχει ξαναγίνει.
Εγω δεν χρωστάω πουθενά.Ούτε στο ΙΚΑ ουτε στην εφορία ούτε σε προμηθευτές ούτε πουθενά.Αλλά θα κλείσω και θα μείνουν στον δρόμο υπάλληλοι που τους έχω χρόνια.Ξέρεις γιατί θα κλεισω? ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΕΧΩ ΔΟΥΛΕΙΑ
Αντε πες ότι εγω τα έκανα μπάχαλο με την δουλειά μου και την φούνταρα.Μα δεν έχω δουλειά γιατί έκλεισαν οι πελάτες μου και όσοι δεν έκλεισαν δεν με πληρώνουν.
Πηγαίνω σε φίλους και συνεργάτες της χονδρικής και βλέπω το χάος.Πολλοί απο αυτούς παίρνουν εμπορευματα απο εμένα και τα διανέμουν σε μαγαζιά (καφετέριες κλπ) σαν και αυτά που πήγες .Με την διαφορά ότι έχουν τελείως διαφορετική άποψη με σένα.
Εγω που ζω μέσα στην αγορά κάθε μέρα απο το πρωί μέχρι το βράδυ σε διαβεβαιώ ότι πολλές απο τις επιχειρήσεις που κατάφεραν και παρέμειναν μέχρι σήμερα ΥΠΟΦΕΡΟΥΝ .
Ολα αυτά που λες για γεμάτα μαγαζιά , κόσμο να διασκεδάζει κλπ.......εντάξει να κάνουμε την πλάκα μας αλλά μην τα λες σοβαρά ρε φίλε.Προς Θεού δηλαδή........
|
Όλα αυτά τον αφήνουν παγερά αδιάφορο. Δεν ξέρουμε ΟΛΟΙ οι υπόλοιποι ότι ζούμε υπέροχα. Ας είμασταν και εμείς έξυπνοι σαν εκείνον.
Άλλωστε έχουμε τις δουλειές μας, περνάμε καταπληκτικά, προγραμματίζουμε τις πλούσιες διακοπές μας με τα σκάφη μας, εκείνος έχει GS, νοικιάζουμε τα κτίριά μας σε άλλους πάμπλουτους Έλληνες και ξένους μετανάστες και παίρνουμε κανονικά τα νοίκια μας, οι συνταξιούχοι παίρνουν κανονικά τις συντάξεις τους, τα ασφαλιστικά ταμεία δεν έχουν κανένα πρόβλημα ρευστότητας, έχει ο κόσμος κανονική ιατροφαρμακευτική περίθαλψη, όλα μια χαρά. Τί παραπονιόμαστε?
Μα και αυτοί που αυτοκτονούν? Και αυτοί τον αφήνουν παγερά αδιάφορο. Άσε που η κατάσταση έχει και τα καλά της. Αυτοκτονούν κάποιοι ηλίθιοι. Ξεφορτωνόμαστε και τους αδύναμους της κοινωνίας. Και έτσι μένουμε οι δυνατότεροι και προχωράμε προς μια κοινωνία ανώτερων και δυνατότερων ψυχολογικά όντων.
Γενικότερα είναι ψυχρό αίμα. Ψυχρός εκτελεστής των παγκόσμιων αγορών. Κερδίζει εκείνος όπου χάνουμε εμείς.
Μακάριοι οι πτωχοί τω πνεύματι.
Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από napgeo
Εγώ πάντως στην Ένωση που έχω καφέ το κόστος είναι για τον φραπέ 12 λεπτά και για τον Γαλλικό 14 λεπτά. Ο ελληνικός έχει κόστος 7 λεπτά. Μιλάω για κόστος χωρίς φόρους κλπ................
|
...χωρίς δημοτικά τέλη, εξοπλισμό, νοίκια, προσωπικό...
Ζάχαρη βἀζετε ή...???
|