Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από kostas_366
Χρήστο, τα πράγματα είναι δύσκολα για όλους. Όλες οι ηλικίες έχουν πρόβλημα. Μην νομίζεις ότι ο 30άρης είναι σε καλύτερη μοίρα. Η γυναίκα μου, από 1,5 χρόνο πριν, δεν έβρισκε ούτε να κρατάει ένα παιδάκι, άσχετα από ``χαρτιά``.
Σέβομαι και εκτιμώ αφάνταστα, επαγγελματίες, παλιάς κοπής, οικογενειακές συνήθως επιχειρήσεις, που πιστεύω ότι θα είναι και η λύση σου στο εργασιακό. Πιστεύω ότι αυτοί, θα δώσουν και την λύση γενικότερα στην Χώρα. Αυτός θα εκτιμήσει πράγματα όταν οι χαρτό μιλούν μόνο στα τηλ.
Εύχομαι γρήγορα το καλύτερο και υπομονή, την χρειαζόμαστε όλοι.
|
Κωστα μου , ειναι ακριβως οπως τα λες,
παντα σε τετοιες επιχειρησεις δουλευα και ποτε δεν ειχα προβλημα, αυτες συνηθως ουτε βιογραφικο δεν ζητουν,σε βλεπει ο "παππους" και σε "κοβει" με την μια,
καποτε ειχα μαθει οτι μια μεγαλη εταιρεια χρωματων ηθελε πωλητη, ετσι πηγα και ζητησα δουλεια, μου ειπαν οτο οτι και να πουμε εμεις, η γνωμη του "παππου" μετραει πιο πολυ, ετσι μετα με εστειλαν στον "παππου" , ο οποιος μετα απο 10 λεπτα συζητηση μου ειπε"ελα την δευτερα για δουλεια..." οταν πεθανε ο παππους με απελυσαν...
οι κληρονομοι οι οποιοι εφαρμοζαν νεα συστηματα, που τους υπαγορευαν καποια νεα διευθυντικα στελεχη που ειχαν ερθει απο το εξωτερικο, τωρα η εταιρεια ξερω οτι ειναι στα προθυρα κλεισιματος και απασχολει οσους εχουν μεινει τρεις μερες την εβδομαδα