View Single Post
Παλιό 07-07-2012, 17:59
forester Ο/Η forester βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: May 2011
Περιοχή: ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ
Μoto: R 1200 GS Triple Black και μπλουζάκια ΚΤΜ
Προεπιλογή Απάντηση: βρισκω δουλειες και λογω ηλικιας δεν...

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από klagenfurt Εμφάνιση μηνυμάτων
Κωστα μου , ειναι ακριβως οπως τα λες,
παντα σε τετοιες επιχειρησεις δουλευα και ποτε δεν ειχα προβλημα, αυτες συνηθως ουτε βιογραφικο δεν ζητουν,σε βλεπει ο "παππους" και σε "κοβει" με την μια,
καποτε ειχα μαθει οτι μια μεγαλη εταιρεια χρωματων ηθελε πωλητη, ετσι πηγα και ζητησα δουλεια, μου ειπαν οτο οτι και να πουμε εμεις, η γνωμη του "παππου" μετραει πιο πολυ, ετσι μετα με εστειλαν στον "παππου" , ο οποιος μετα απο 10 λεπτα συζητηση μου ειπε"ελα την δευτερα για δουλεια..." οταν πεθανε ο παππους με απελυσαν...
οι κληρονομοι οι οποιοι εφαρμοζαν νεα συστηματα, που τους υπαγορευαν καποια νεα διευθυντικα στελεχη που ειχαν ερθει απο το εξωτερικο, τωρα η εταιρεια ξερω οτι ειναι στα προθυρα κλεισιματος και απασχολει οσους εχουν μεινει τρεις μερες την εβδομαδα

Περίπου το 1990 ο συγχωρεμένος ο πατέρας είχε τέτοια θέματα και τότε έγινε η αρχή...
Μπήκαν στην αγορά εργασίας τα πρώτα "μεταπτυχιακά' στο "μάρκετινγκ" και τα έκαναν #########!!!!
20+ χρόνια πωλητής ο πατέρας μου, ψημένος στην αγορά και γνώστης. Υπήρχε "μπέσα" τότε....
Δεν καταλάβαιναν από "μεταγραφές" (που τις εισήγαγαν οι πτυχιούχοι...) και είχαν πίστη στο πελατολόγιο. Έλεγε ο πατέρας μου ότι του έδιναν τα 2πλά σχεδόν για να αλλάξει εταιρεία, αλλά δεν πήγαινε. Στο γιατί το δικό μας, έλεγε: και τι να λέω στους πελάτες μου; Αυτοί που ανταγωνιζόμουνα μέχρι τώρα, ξαφνικά έγιναν με καλύτερα προϊόντα από αυτά που τους δίνω;
Πέρασαν χρόνια και τα "γιαπάκια" ακόμα προσπαθούν να εφαρμόσουν στην αγορά, αυτά που μαθαίνουν στα θρανία! Αλλά από τη θεωρία, στην πράξη, η απόσταση μεγάλη.....
Γι αυτό θα ξαναγυρίσει η αγορά στις "παλαιάς κοπής" εμπορικές εταιρείες! Αν επιβιώσουν κάποιοι
Reply With Quote