View Single Post
Παλιό 09-07-2012, 19:02
GeorgeP Ο/Η GeorgeP βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Jan 2009
Περιοχή: Αθηνα
Μoto: VARADERO MK3
Προεπιλογή Απάντηση: Καταθέσεις 5 δισ. ευρώ επέστρεψαν στις τράπεζες μετά τις εκλ

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από gandreas Εμφάνιση μηνυμάτων
Μακάρι να ασχοληθείς με τον καφέ για να δεις ότι δεν είναι όλα ρόδινα όπως απλά φαντάζεσαι βάση των αριθμών. Για πες μας πόσο θεωρείς εσυ την καλή τιμή;

Μου θυμίζεις αυτούς που λένε θα ανοίξω ένα αναψυκτήριο και θα λύσω το πρόβλημα μου και τώρα κλείνει ο ένας μετά τον άλλον.
Για να σε προλάβω αυτοί που επιζούν είναι γιατί κλέβουν την εφορία κατά τεράστιο ποσοστό.
Στα λέω γιατί είμαι μέσα στα πράγματα και για να πάρεις μια ιδέα την μηχανή την εχω πάρει με δάνειο και μεταχειρισμένη (πρίν τη κρίση )ενώ με τη λογική σου έπρεπε να κυκλοφορώ με Πόρσε.
(Πάντως αν θες οτιδήποτε ευχαρίστως να σε βοηθήσω αν μπορώ)

Τέλος είμαι της λογικής ότι πληρώνεις παίρνεις πάντα βάση της χρηστηκής αξίας των αντικειμένων και δεν είναι υποκειμενικός όρος , απλά λίγοι έχουν τη δύναμη να τον ακολουθήσουν .

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2
Σορρυ Αντρεα αλλα τις μηχανες εδω και τρια χρονια τις δινουν δωρεαν μαζι με το συμβολαιο συνεργασιας με την εταιρεια καφε. Εγω τουλαχιστον με αυτον τον ορο παω να μπω (αν θα μπω) στην δουλεια.

Οσο για το αναψυκτηριο, εξαρταται που το ανοιγεις αντρεα.......της Νεας σμυρνης παντως μεσα στο αλσος το οποιο πληρωνει τα μυρια οσα στον Δημο, το εχει γνωστος νεαροτατος ηθοποιος της μικρης οθονης ο οποιος σημερα (προχθες συγκεκριμενα) δηλωνει οτι τοσα χρονια ηταν μακακας που φυλαγε κατουρημενες ποδιες για ενα ρολο σε καποιο σηριαλ.
Επισης στην Νεα Σμυρνη επι της Παλαιολογου υπηρχε ενας ''Γρηγορης'', κοσμοσυρροη καθε μερα, σημερα ο ιδιοκτητης του απεκυρηξε τον ''Γρηγορη'' και το εκανε δικο του με δικο του ονομα. Οταν τον ρωτησα γιατι το εκανε μου ειπε οτι ''δεν ειναι ηλιθιος'' και οτι ο τζιρος του εσπρεσσο καφε του...κρατησου....ειναι 60 κιλα τον μηνα.......κανε τους υπολογισμους σου με 2,5ε τον καπουττσινο και βγαλε συμπερασμα.
Reply With Quote