View Single Post
Παλιό 09-07-2012, 19:29
asotosios Ο/Η asotosios βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: May 2011
Περιοχή: Μεταμόρφωση
Μoto: MOTO GUZZI BREVA 1100 ABS 2007
Προεπιλογή Απάντηση: Καταθέσεις 5 δισ. ευρώ επέστρεψαν στις τράπεζες μετά τις εκλ

Επειδη τωρα ειδα την απαντηση σου...ο συγκεκριμενος επιζει γιατι κανει κινησεις που κρατανε τον κοσμο...καθως και οι τιμες του ειναι τετοιες που επισης κρατανε τον κοσμο...για Ελληνικα δεδομενα σε νοικια φορους κτλ μην περιμενεις να βρεις τιμες Αγγλιας στην μπυρα...ενα μεγαλο ποτηρι στα 4-5 ευρω θεωρειτε στην αγορα καλη τιμη για μπυρα...ειδικα αν τα συνοδευτικα ειναι σχετικα απλοχερα...!!!

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από GeorgeP Εμφάνιση μηνυμάτων
Εγω απλα δεν χρεωνομουνα Κωστακη....οπως εκαναν ολοι οι υπολοιποι και τωρα τρεχουν και δεν φτανουνε.............εγω Κωστακη μου ζουσα ΣΥΝΤΗΡΗΤΙΚΑ οπως ζω και σημερα. ΚΑΜΙΑ ΑΛΛΑΓΗ λοιπξν για μενα, ολα μου φαινονται φυσιολογικα.......

Γιωργο ΙΣΩΣ ΔΕΝ ειχες ανακγη να χρεωθεις γιατι τα πραγματα σου ηρθαν βοληκα...μπορει και οι κινησεις σου να ηταν οι σωστες και να τα καταφερες καλυτερα απο καποιους αλλους...μπορει και να ειχες την καταλληλη πληροφορισει για ποιο επαγγελματικο χωρο να ακολουθησεις και και και και...!!!

Αληθεια το σπιτι σου στην Αθηνα το εφτιαξες/αγορασες ολο με μετρητα ή πηρες εστω και ενα μικρο δανειο απο τραπεζα...???

γιατι αν εχεις παρει δανεικα και παθαινες αυτο που επαθες και τοσος κοσμος με την ανεργια οσα και να εχεις στην ακρη (στα λογικα πλαισια ενος εργαζομενου μισθοσυντηριτου δλδ)...ποσο θα μπορουσες να αντεξεις την πιεση της δοσης...???

δλδ μηπως μεσα στην ατυχια της ανεργιας σου εισαι και "τυχερος" (τυχερος με την ανεργια δεν ειναι κανενας) οτι ετυχε και δεν σε χτυπησε η κριση σε μια πιο ευαλωτη στιγμη στην ζωη σου (οταν ειχες δλδ καποιο δανειο κτλ κτλ)...???

Φυσικα και δεν με αφορα και αν θελεις απαντας...!!!

απλα ενω με πολλα πραγματα που γραφεις συμφωνω νομιζω οτι χανεις το μετρο καποιες φορες και τσουβαλιαζεις πολυ κοσμο σαν αμυαλο, χαραμοφαη κτλ κτλ...!!!

γενικα το τσουβαλιασμα με ενοχλει...οι αποψεις απο πλευρας μου ειναι ολες δεκτες...!!!

Last edited by asotosios; 09-07-2012 at 20:12.
Reply With Quote