View Single Post
Παλιό 09-07-2012, 23:58
gandreas Ο/Η gandreas βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Mar 2010
Περιοχή: Αμπελόκηποι
Μoto: 1200gs
Προεπιλογή

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από GeorgeP Εμφάνιση μηνυμάτων
Σορρυ Αντρεα αλλα τις μηχανες εδω και τρια χρονια τις δινουν δωρεαν μαζι με το συμβολαιο συνεργασιας με την εταιρεια καφε. Εγω τουλαχιστον με αυτον τον ορο παω να μπω (αν θα μπω) στην δουλεια.

Οσο για το αναψυκτηριο, εξαρταται που το ανοιγεις αντρεα.......της Νεας σμυρνης παντως μεσα στο αλσος το οποιο πληρωνει τα μυρια οσα στον Δημο, το εχει γνωστος νεαροτατος ηθοποιος της μικρης οθονης ο οποιος σημερα (προχθες συγκεκριμενα) δηλωνει οτι τοσα χρονια ηταν μακακας που φυλαγε κατουρημενες ποδιες για ενα ρολο σε καποιο σηριαλ.
Επισης στην Νεα Σμυρνη επι της Παλαιολογου υπηρχε ενας ''Γρηγορης'', κοσμοσυρροη καθε μερα, σημερα ο ιδιοκτητης του απεκυρηξε τον ''Γρηγορη'' και το εκανε δικο του με δικο του ονομα. Οταν τον ρωτησα γιατι το εκανε μου ειπε οτι ''δεν ειναι ηλιθιος'' και οτι ο τζιρος του εσπρεσσο καφε του...κρατησου....ειναι 60 κιλα τον μηνα.......κανε τους υπολογισμους σου με 2,5ε τον καπουττσινο και βγαλε συμπερασμα.
Γιώργο στο ξαναλέω ότι τίποτα δεν είναι όπως φαίνεται . Εγώ δίνω περίπου 120 κιλά μόνο εσπρεσο τώρα που δεν έχει δουλειά και σου υπογράψω ότι το μαγαζί είναι ζημιογόνο.

Πραγματικά θα χαρώ να τα πούμε από κοντά για να σου αποδείξω με χαρτί και μολύβι πως έχει το πράγμα.

Ο φίλος σου έφυγε από την αλυσίδα για να μπορεί να "κλέψει" από όπου μπορεί, για να σωθεί μια και μόνο έτσι επιβιώνουν τα μικρα μαγαζιά.
Και απλά για να σε βάλω σε σκέψη, πες ότι ανοίγεις ένα ταχυφαγείο και στοιχίζει 100.000 + 1500 δεη + 1000 ενοίκιο + 2000 ο κάθε υπάλληλος + 500 το ΤΕΒΕ+ 250 νερό ++++++++ Το κράτος σε φορολογεί με 23%φπα και (25% με 30% στο τέλος αλλά άστο αυτό) Πόσους καφέδες πρέπει να πουλήσεις για να βγεις
Και για να σε βοηθήσω ανά 300ευρώ θες και ένα υπάλληλο.
Σου γράφω μόνο αυτα μια και είμαι από το κινητό.:banghead:

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2
Reply With Quote