Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από jarhead
Γιατι εχουν παιδεια φιλε μου για αυτο....προσωπικα δεν εχω γραψει ποτε για κρανος...δικο του ειναι το κεφαλι αυτουνου θα ανοιξει οχι το δικο μου...απινακιδωτο ομως κοκκινο και κινητο δεν του χαριζω κανενος μπιπ μπιπ.Οσο για την μετρηση για τον θορυβο εχω βρει μια ποιο απλη μεθοδο...παω απο κατω μιας οικοδομης και μαρσαρω το μηχανακι...Οταν βγουν στα μπαλκονια απλα ρωταω τους ενοικους αν τους ενοχλησε ο θορυβος...και μετα παρτα!!!Και προσωπικα δεν με ενδιαφερει αν εχει λεφτα η οχι...αφου θελει να το παιζει μαγκας οποις θελει να πληρωνει απο πανω....Οι ΤΣΑΜΠΑ ΜΑΓΚΕΣ ΜΑΣ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ.....Ετσι κι αλλιως οπως ειπε και ο Αλκινοος Μαλακα θα με πεις...Παρε και κατι να θυμασαι τον ###### τον μπατσο που σε εγραψε!!!
|
αχ ρε φιλε σε παρακαλω,ριχτε ενα συρμα μεταξυ σας κ αρχιστε να γραφετε:μα λαγκου αρ δους κ γκομενες με γ@μω-κινητα,@ρχι δο σπαστες με εξατμισεις κ ταχατεμου αναβατες ξεκρανωτους(παντα με γυαλι ηλιου ομως να`ουμ κ περισση μαγκια κ μια συστοιχια ξερογκαζες στο φαναρι...),ξερετε που θα τους βρειτε απλα βγειτε μια βολτα στην Καβαλας η στην Κηφισσου η οπου αλλου στην Θεσσαλονικη εχει κεντρικους κ ξεσκιστε τους τα πατονια...Καλο θα τους κανετε γιατι ορισμενοι καταλαβαινουν μονο απο πουτσ@...Αντε με ολα τα μ@λ@κισμεν@...