Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από paramedic
Φίλε μου σε όσα έχεις πει είμαι μαζί σου και επικροτώ την σωστή συμπεριφορά.
Ειμαι υπερμαχος του εξοπλισμού και της σωστής συμπεριφοράς στον δρόμο για να πηγαίνουμε όλοι στις δουλειές μας και στα σπίτι μας σώοι.
Κάποιες ερώτησεις μόνο θα ήθελα να κάνω:
Εχεις γράψει ποτέ συνάδελφο που δεν φόραγε ζώνη στο περιπολικό?
Μπορώ εγώ να καταγγείλω αστυνομικό που βλέπω να περνάει κόκκινο(χωρίς σειρήνα κλπ)?
Μπορώ να καταγγείλω αστυνομικό που δεν φοράει ζώνη? Και αν τον καταγγείλω υπάρχει ποτέ τρόπος να βρώ το δίκιο μου?
Μπορώ να καταγγείλω αστυνομικό που είναι με το πολιτικό του μηχανάκι αλλα με την στολή ΔΙΑΣ και φεύγει με σούζα απο το φανάρι?
Μπορώ να βγάλω φωτογραφία αστυνομικό που είναι πάνω στο χρέπι παπί του με στολή και φυσικά χωρίς εξοπλισμο και με αυτή να τον καταγγείλω?
Μπορώ όλα αυτά να τα κάνω και σε πολίτη(πείτε με και ρουφιάνο δεν με νοιάζει εχω καει και το ρωτάω)?
Εσυ προσωπικά εχεις πληρώσει ποτέ κλήση? Η συνάδελφος σου? Εστω και για παράνομο παρκάρισμα?(μην μου πεις δεν εχεις εσυ η συνάδελφος παρκαρει ποτέ παράνομα-εγώ που σου λέω προσπαθώ να είμαι απόλυτα νόμιμος δεν πρόσεξα πινακίδα απαγόρευσης σταύθμευσης και πήρα κλήση για παράνομη στάθμευση).
|
Λοιπον με την σειρα που τα εβαλες¨
ΟΧΙ
ΝΑΙ
ΝΑΙ
ΝΑΙ
ΝΑΙ
ΝΑΙ ΚΛΗΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΓΙΑ ΠΑΡΑΝΟΜΟ ΠΑΡΚΑΡΙΣΜΑ 5 ΛΕΠΤΑ ΑΦΟΤΟΥ ΤΟ ΕΙΧΑ ΠΑΡΚΑΡΕΙ.
ελπιζω να σε καλυψα