View Single Post
Παλιό 14-07-2012, 14:16
Alkinoos Ο/Η Alkinoos βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Jul 2011
Περιοχή: Αθηνα
Μoto: BMW R1200GS Adventure
Προεπιλογή

Είπα πουθενα ότι ΔΕΝ έφταιξα;
Έφταιξα, με έγραψαν κ αυτο ήταν.
Οι οποίες απορίες μου λύθηκαν απο την πρώτη κιόλας σελίδα.
Εγω για τα DB ρώτησα, την διαδικασία, αν υπάρχει τρόπος να το αποφύγω κλπ.
ΌΛΑ απαντηθηκαν κ ευχαριστω όλους όσους ασχολήθηκαν.

Τα φταίω, δε φταίω, κ λοιπές εξυπνάδες κ όλα τα υπόλοιπα σχόλια όπως τα δικα μου αλλα κ τα δικα σου ανοίκουν στην κατηγορία "κουβέντα να γίνεται".
Απο μόνος σου μπορείς να δεις τι έχει υποθει στο νήμα κ πόσο έχουμε ξεφύγει ολοι μας.
Άλλος λέει για σαγιοναρες, άλλος για το ηθικό της υπόθεσης, άλλος για το αν ήταν "μπατσος" στη θέση μου τι θα γινόταν κ αλλα πολλα σχετικα κ άσχετα.

Εγω πιστεύω ότι πέρα απο το αρχικό ποστ έχει γίνει κ συνεχίζεται να γίνεται μια πολυ υγιείς κουβέντα γύρω απο το θέμα κλίσεις κ πρόστιμα κ εν τελεί αυτο είναι κ που θα μείνει σε όλους όσους συμμετέχουν.

Και επίσης, επιμένω ότι τα πρόστιμα θα πρέπει να αναθεωρήθουν ανάλογα με τους μισθούς της χώρας η ακόμα καλύτερα να υπολογίζονται βάση εισοδήματος ξεχωριστά για τον κάθε έναν.
Δεν είναι το ίδιο να φαει την 500αρα ο ντελιβερας που μοίραζε σουβλάκια ξεκρανωτος με παπακι-ερείπιο, που του βγαίνει η πίστη ολοι μέρα για 40 Ευρω (κ αν) με το να την φαει ο Κασιδοκωστας που πήγε Παρασκευή βράδυ με το porche στο Island κ έκανε 40 χιλιαρικα λογαριασμό σε σαμπάνιες.
Στα παπαριά του για 500 Ευρω. Το πολυ πολυ να αφήσει κ αμάξι δώρο στους αστυνομικούς κ να φύγει με σοφερ.
Αν όμως ήταν βάση εισοδήματος κ του τραβάγανε κανα γαζί 50-60 χιλιαρικα ίσως κ να την άκουγε λίγο κ να έδινε σημασία.
Δε ξέρω αν καταλαβαίνεται τι θέλω να πω.
Reply With Quote