View Single Post
Παλιό 14-07-2012, 14:35
Alkinoos Ο/Η Alkinoos βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Jul 2011
Περιοχή: Αθηνα
Μoto: BMW R1200GS Adventure
Προεπιλογή

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από NLS Εμφάνιση μηνυμάτων
Λες πολλά σωστά Αλκίνοε, αλλά έχω δυο ενστάσεις.

1) Ο μπάτσος δεν φταίει που το πρόστιμο είναι 450 (για την ακρίβεια 225).

2) Όλοι μας ξέρουμε πόσο κάνει αυτό το πρόστιμο ΑΝ μας σταματήσουν (είτε θέλουν να μαζέψουν κλήσεις, είτε πράγματι ένιωσαν ότι έπιασαν τον εγκληματία).

Οπότε μπορεί να πει κανείς, γιατί ο τύπος να "καταλάβει τι συμβαίνει γύρω του" (λες και αυτοί ζούνε σε κάνα παλάτι με μαχαραγιάδες) και να μην κάνει τη δουλειά που καλώς ή κακώς τον διέταξαν ή έννιωθε ότι έτσι πρέπει να κάνει και να μην πει κανείς ας πρόσεχες εσύ που ξέρεις τους (σκ*το)κανόνες.

Είναι περίπου σαν αυτό που λέω με τους δρόμους. Ναι οι δρόμοι είναι μαύρα χάλια. Κακή σήμανση, οδόστρωμα, λάθος κλήσεις τι να πρωτοπιάσεις. Γιατί όμως φταίει ο δρόμος που εσύ δεν μπορείς να πας προσαρμοσμένος στις συνθήκες; Αν δεν τον ξέρεις κακώς τρέχεις, αν τον ξέρεις τότε θα έπρεπε να ξέρεις μέχρι που σε παίρνει.
Κατάλαβες την αντιστοιχία υποθέτω. Δεν μας φταίει κάτι άλλο πάντα. Φταίμε και εμείς ε.

Θα ήθελα να μου σχολιάσεις και αυτό που έγραψα πιο πάνω...
Έγραψα:

Αυτό το είχα γράψει όταν διάβασα αυτά (που είδα το γράφεις χωρίς να σε φαίνεται να σε αγγίζει κάτι "στραβό" σε αυτά):

Δεν είμαι κάνας άγιος έτσι; Δεν είμαι κανένας "φύτουλας των μοτό" που όταν πάω για βενζίνη φοράω τριβάλιτσο, φουλ εξάρτηση κλπ. Ούτε στο παίζω μεγάλος δικαστής! Απλά προσπαθώ να καταλάβω αν αυτά που γράφεις ότι κάνεις δεν πιστεύεις ότι χρειάζονται καμία... αλλαγή. Και δεν εννοώ για να γλυτώνεις την γκρίνια της γυναίκας σου.

Κανεις δεν είναι τέλειος. Μάλλον για βελτίωση κ όχι σε αλλαγή αναφέρεσαι.
Ετσι κ εγω, δεν είμαι τέλειος.
Κάνω αυτα που κάνω γιατι ακόμα μπορω.
Δεν είναι απαραίτητο να αρέσει σε εσένα, στην γυναίκα μου η στις αρχές.
Δυστυχώς μονο αυτη η χαρα μονάχα μου έχει μείνει. Κάποια στιγμη ίσως σαν μοτοσυκλετιστης ώριμασω ακόμα περισσότερο κ κοψω τις βραδινές μου βόλτες. Ίσως μου γυρίσουν τα μυαλά όταν κάνω παιδι κ αλλάξω συνήθειες απο μόνος μου.
Λογικο δεν είναι;
Η μάλλον καλύτερα εγω το βλέπω το ίδιο λογικό με το εσύ να πηγαίνεις να βάλεις βενζίνη με τριβαλιτζο κ φουλ εξάρτηση.
Εγω δεν είμαι έτσι χωρίς να αποριπτω το γεγονός οτι κάποια στιγμη μπορει να γίνω έτσι κ "χειρότερα".
Reply With Quote