14-07-2012, 15:51
|
Senior Member
|
|
Ημερομηνία εγγραφής: May 2009
Περιοχή: πειραιας
Μoto: GS1200adve - BMW2002 MONT 1973
|
|
Απάντηση: Κλήση για θόρυβο εξατμισης 450 Ευρω;;;
Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από ortho
κανείς δεν είναι τέλειος, όλοι θα κάνουμε την π@παριά μας κάποια στιγμή. Αυτό που μετράει είναι την π@παριά να μην την πληρώσει κάποιος άσχετος-αθώος. Φυσικά αν το καλοσκεφτεί κανείς, η κοινωνία μας βασίζεται στην αλληλεγγύη, που σημαίνει ότι αν ανοίξω το κεφάλι μου το κόστος το αναλαμβάνει όλη η κοινωνία, μέσω του ασφαλιστικού συστήματος, αλλά ας μην το ανοίξουμε τόσο διότι όπως είπαμε ουδείς αναμάρτητος.
Για το παιδί που λες Αλκίνοε, ναι, τώρα προσέχω περισσότερο, τώρα έδωσα τη μεγάλη μηχανή και πήρα το μικρό οικονομικό διότι προέχει να εξασφαλίζω τα έξοδα του μικρού. Αυτό φυσικά δε σημαίνει ότι σταματάς να ζεις, απλά αλλάζει η προτεραιότητα. Και για να πω την "αμαρτία" μου, ήδη ξερογλύφομαι για μιά γριά AT 650. Οπερ έδει δείξε....
Και ναι, το νήμα είναι πολύ καλό, ακόμη και στη σκιά των δύο τραυματισμένων αγγέλων...
|
να συμπληρωσω κατι που εχω συνεχεια στο μυαλο μου, οταν οδηγω μηχανη........στο κοντερ πολλες φορες βλεπω τις φατσες των παιδιων μου και αυτο με κανει πιο συνετο
νομιζω οτι ολοι εχουμε κανει ή συνεχιζουμε να κανουμε διαφορες παρανομιες και πρεπει να ειμαστε ετοιμοι να δεχτουμε και τις συνεπειες
εγω ευχομαι στον αλκινοο να μην γερασει (στην ψυχη) ποτε και να περναει καλα επανω στην μηχανη του, με ή χωρις ταπα στην εξατμιση, αλλα παντα φορωντας κρανος
|