14-07-2012, 18:15
|
Senior Member
|
|
Ημερομηνία εγγραφής: Oct 2009
Περιοχή: Εκάλη
Μoto: BMW R1200GS
|
|
Απάντηση: Κλήση για θόρυβο εξατμισης 450 Ευρω;;;
Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από Alkinoos
Επειδη σε γενικές γραμμές κυκλοφορω σωστά, ούτε που θυμάμαι την τελευταία φορα που με έγραψαν. Με σταματούν για έλεγχο αρκετα συχνά το τελευταίο διάστημα (ΔΙΑΣ συνήθως) κ δεν με έχουν γράψει ποτε.
Αυτη την φορα δεν με σταμάτησαν για έλεγχο. Με σταμάτησαν για να με γράψουν. Τέλεια κ παύλα.
Ούτε καν ταυτότητα δε μου ζήτησαν.
Ηταν τόσο βιαστικοι να με γράψουν που μου κατάσχεσαν φωτοτυπία της άδειας. Όχι απλα δεν παρατηρησαν ότι μπροστα τους είχαν μια απλη κολα Α4 αλλα δεν μπήκαν στο κόπο να κοιτάξουν ότι η άδεια έγραφε "χρωμα ασήμι" ενω η μηχανη είναι μπλε!!! (τα DB όμως τα βρήκαν οι τσακαλοι που ήταν γραμμένα).
Ακόμα θεωρείς ότι έκαναν σωστα τη δουλεια τους;
Αν ήταν κλεμμένη η μηχανη;;;
Αν εγω ήμουν κάποιος άλλος απο αυτο που νόμιζαν ότι είμαι;
Εγω πιστεύω ότι απλα έπρεπε να γεμίσουν το μπλοκακι τους.
Καλός η κακός με έγραψαν.
Σε καμμιά περίπτωση δε μπορω να πω στον Χ, Ψ αστυνομικό πως να κάνει την δουλεια του.
Αυτο έκρινε πως έπρεπε να κάνει κ αυτο έκανε. Το δέχθηκα κ απ´οσα διάβασα εδω, δεν γλυτωνω, θα πληρώσω.
Εξάλλου αν διαβάσεις το νήμα απο την αρχή, δεν κλαφτικα σαν τον Βασιλακη τον Καηλα ούτε κατηγόρησα η εβρισα το όργανο που με έγραψε.
Ελπίζω όμως ο γιος του-αδερφοσ του-πατερασ του, καποιοσ κοντα του τελοσ παντων, να είναι άνεργος, να μην εχει ουτε ταμειο ανεργιασ, να χρωσταει σε οποιον μιλαει ελληνικα, να μην εχει στον ηλιο μοιρα, να μην εχει ουτε κλωστη να ραψει τις κάλτσες του, να έχει μηχανάκι κ να τον γράψουν ανάλογα ώστε να καταλάβει ότι τα 450 που απλόχερα μοιράζει είναι πλέον ο βασικός μισθός στη χώρα που εργάζεται κ ότι αυτα τα ποσα για κλίσεις ανοικουν στη σφαίρα της φαντασίας πλέον.
Το παραπάνω το λέω χωρίς ίχνος κακιας αλλα είναι ο μόνος τρόπος για να καταλάβει τι συμβαίνει γύρω του.
|
Αν το θέμα σου ήταν μόνο τα χρήματα, τότε εμπίπτεις σε αυτό που έγραψα περί μιας – δυό – τρεις θα σε τσούξει και θα βάλεις μυαλό / κράνος.
Επίσης θα βάλεις και σωστή εξάτμιση για να μην ενοχλείς τους γύρω. Μαγκιά είναι να κάνεις να ‘αντιλαλούνε τα βουνά’ και όχι τα σοκάκια.
Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από Alkinoos
Είπα πουθενα ότι ΔΕΝ έφταιξα;
Έφταιξα, με έγραψαν κ αυτο ήταν.
Οι οποίες απορίες μου λύθηκαν απο την πρώτη κιόλας σελίδα.
Εγω για τα DB ρώτησα, την διαδικασία, αν υπάρχει τρόπος να το αποφύγω κλπ.
ΌΛΑ απαντηθηκαν κ ευχαριστω όλους όσους ασχολήθηκαν.
Τα φταίω, δε φταίω, κ λοιπές εξυπνάδες κ όλα τα υπόλοιπα σχόλια όπως τα δικα μου αλλα κ τα δικα σου ανοίκουν στην κατηγορία "κουβέντα να γίνεται".
Απο μόνος σου μπορείς να δεις τι έχει υποθει στο νήμα κ πόσο έχουμε ξεφύγει ολοι μας.
Άλλος λέει για σαγιοναρες, άλλος για το ηθικό της υπόθεσης, άλλος για το αν ήταν "μπατσος" στη θέση μου τι θα γινόταν κ αλλα πολλα σχετικα κ άσχετα.
Εγω πιστεύω ότι πέρα απο το αρχικό ποστ έχει γίνει κ συνεχίζεται να γίνεται μια πολυ υγιείς κουβέντα γύρω απο το θέμα κλίσεις κ πρόστιμα κ εν τελεί αυτο είναι κ που θα μείνει σε όλους όσους συμμετέχουν.
Και επίσης, επιμένω ότι τα πρόστιμα θα πρέπει να αναθεωρήθουν ανάλογα με τους μισθούς της χώρας η ακόμα καλύτερα να υπολογίζονται βάση εισοδήματος ξεχωριστά για τον κάθε έναν.
Δεν είναι το ίδιο να φαει την 500αρα ο ντελιβερας που μοίραζε σουβλάκια ξεκρανωτος με παπακι-ερείπιο, που του βγαίνει η πίστη ολοι μέρα για 40 Ευρω (κ αν) με το να την φαει ο Κασιδοκωστας που πήγε Παρασκευή βράδυ με το porche στο Island κ έκανε 40 χιλιαρικα λογαριασμό σε σαμπάνιες.
Στα παπαριά του για 500 Ευρω. Το πολυ πολυ να αφήσει κ αμάξι δώρο στους αστυνομικούς κ να φύγει με σοφερ.
Αν όμως ήταν βάση εισοδήματος κ του τραβάγανε κανα γαζί 50-60 χιλιαρικα ίσως κ να την άκουγε λίγο κ να έδινε σημασία.
Δε ξέρω αν καταλαβαίνεται τι θέλω να πω.
|
Για αυτό και έγραψα ότι είναι ένα ωραίο thread.
Μήπως ακούς και τίποτα φωνές από την εξάτμιση? Ε Jean D' Arc? 
Και έτσι πρέπει να είναι, πέρα από την πλάκα, για εμάς που έχουμε παιδιά.
|